Celebrity

24 Ιουλίου 2024 08:38

Κατερίνα Καινούργιου - Παναγιώτης Κουτσουμπής: Δύο μήνες ζευγάρι

Διάβασέ μου το...

Κατερίνα Καινούργιου - Παναγιώτης Κουτσουμπής: Δύο μήνες ζευγάρι

-

Σελίδα στην προσωπική της ζωή έχει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είναι σε σχέση με τον 35χρονο επιχειρηματία, Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Την περασμένη εβδομάδα το ζευγάρι έκανε μαζί το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στο Παρίσι, που αποτελεί τον πιο αγαπημένο προορισμό της Κατερίνας Καινούργιου.

Στη συνέχεια οι δυο τους ταξίδεψαν για δεύτερη φορά μαζί μέσα σε έναν μήνα στην Πάρο, όπου ο Παναγιώτης Κουτσουμπής δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ του ο Αλέξανδρος Ράπτης στο περιοδικό ΟΚ, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής αυτές τις μέρες συμπληρώνουν δύο μήνες σχέσης.

"Η Κατερίνα είναι πολύ ήρεμη δίπλα του. Αυτό ίσως συμβαίνει γιατί με τον Πάνο έγιναν πρώτα φίλοι και με τον καιρό η σχέση τους έγινε πιο τρυφερή" είπε στο περιοδικό άτομο από το στενό περιβάλλον της Κατερίνας Καινούργιου.

Τον χειμώνα η παρουσιάστρια επισκεπτόταν τακτικά με την παρέα της το εστιατόριο του Παναγιώτη Κουτσουμπή στο Κολωνάκι, αλλά και το μπαρ, όπου επίσης είναι εκείνος συνιδιοκτήτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ