Celebrity

24 Ιουλίου 2024 16:20

Αλέκος Συσσοβίτης: Τα παιδικά του χρόνια και η απόφαση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ

Διάβασέ μου το...

Αλέκος Συσσοβίτης: Τα παιδικά του χρόνια και η απόφαση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ

-

Ο Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά" την Τρίτη 23 Ιουλίου και μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, ενώ εξήγησε πώς μπήκε στον χώρο της μόδας και εργάστηκε ως μοντέλο.

"Πουλούσα φελιζόλ 10 ετών έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Μετά δεν παρακολούθησα φανατικά τον αθλητισμό. Είχα μια παρέα που ήταν ιδιαίτεροι καλλιτέχνες, είχαν ένα πηγαίο ταλέντο. Ήταν καλοί στην εικόνα, δημιουργούσαν πολλά πράγματα.

Η οικογένεια μου έδινε πάντα το ελεύθερο να κάνω αυτό που θέλω. Ήμουν και είμαι Θεσσαλονικιός, κατέβηκα στην Μύκονο όπου δούλευα σε μπαρ για να βιοποριστώ. Γνώρισα τον στυλίστα Τιερί Μιγκλέρ και με κάλεσε στο Παρίσι όπου έκανε μια μεγάλη επίδειξη. Όταν πήγα στο Παρίσι κατάλαβα περί τίνος πρόκειται. Δεν ήξερα το μέγεθος!

Μου άρεσε γιατί έψαχνα μια αφορμή να φύγω από αυτό που έκανα μέχρι εκείνη την εποχή. Μου έκανε ο Τιερί την πρόταση και μου είπε ότι θα με βγάλει με μια σταρ, ήταν η Νταϊάνα Ρος. Είχα την τύχη να δειπνήσω σε πριβέ δείπνο με τον Ντέιβιντ Μπάουι. Ήταν ένας μεγάλος αλήτης που μου έχει μείνει στο μυαλό. Δεν μπορούσα να του μιλήσω, ήμουν πολύ αγχωμένος. Είχε κάτι γλυκό και απόμακρο. Είχε αυτή τη διττή προσωπικότητα που εξέπεμπε κάτι πάρα πολύ ιδιαίτερο" εξομολογήθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης.