Celebrity

24 Ιουλίου 2024 08:19

Αλέκος Συσσοβίτης: "Ο φίλος μου έχασε τη γυναίκα του, 37 ετών, από νευρική ανορεξία"

Διάβασέ μου το...

Αλέκος Συσσοβίτης: "Ο φίλος μου έχασε τη γυναίκα του, 37 ετών, από νευρική ανορεξία"

-

Η Αθηναΐς Νέγκα υποδέχτηκε τον Αλέκο Συσσοβίτη το βράδυ της Τρίτης (23/07) στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά". Ο ίδιος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως στο παρελθόν έφυγε από τη ζωή η σύζυγος καλού του φίλου, λόγω νευρικής ανορεξίας.

"Κιλά πολλά να πάρω όχι. Κιλά πήρα επειδή έκανα γυμναστική. Δεν είμαι εχθρός με τα πολλά κιλά. Με ενδιαφέρει οι άνθρωποι να γυμνάζονται. Με την άσκηση δεν ικανοποιείς μόνο τον ναρκισσισμό σου, αλλά φροντίζεις τα ζωτικά σου όργανα και την ψυχική σου υγεία.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι αυτό που είναι. Τα μεγάλα προβλήματα υγείας προκύπτουν από ότι κρατάμε πράγματα μέσα μας. Το ζητούμενο είναι ότι πέρα από την εμφάνιση πρέπει να κοιτάμε και το πώς είμαστε. Ένα παχύσαρκο άτομο ενδεχομένως να αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας. Το ζητούμενο είναι τι κάνουμε για τη δική μας προσωπική υγεία. Όταν γίνεται μόδα θα επηρεάσει τον κόσμο και την υγεία του. Υπάρχουν εμμονές!

Πριν μια δεκαετία ήταν οι αδύνατοι. Οι γυναίκες είχαν μπει σε μια κατάσταση ανορεξίας και πραγματικά ο φίλος μου έχασε τη γυναίκα του, 37 χρονών από ανορεξία. Ήταν μοντέλο και μπήκε σε αυτό το τρυπάκι. Αλλά πρέπει να προσέξει κανείς την υγεία του και τι είδους πρότυπο γίνεται για τους άλλους" εξομολογήθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης.