Celebrity

23 Ιουλίου 2024 19:30

Φαίη Σκορδά: Οι νέοι συνεργάτες της στο Mega

Διάβασέ μου το...

Φαίη Σκορδά: Οι νέοι συνεργάτες της στο Mega

-

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου από την «Real Life», η Φαίη Σκορδά έχει αρχίσει να στελεχώνει τα άτομα που θα απαρτίζουν την καθημερινή της εκπομπή στο Mega.

Έτσι, η Άννα Ορφανουδάκη, με προϋπηρεσία στο "Πάμε Πακέτο" αλλά και στο "Secret Song", φέρεται να κλείνει για την αρχισυνταξία της εκπομπής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Mega παίρνει από τα χέρια της παρουσιάστριας την επιλογή για τη στήλη της αστρολογίας και της μαγειρικής.

Τα ζώδια αναλαμβάνει η Βίκυ Παγιατάκη, η οποία μετακινείται εσωτερικά από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα (η οποία πάει στη μεσημεριανή ζώνη και -σύμφωνα με τη "Real Life"- δεν θα έχει στήλη ζωδίων), στο πρωινό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά.

Δείτε επίσης - Φαίη Σκορδά: Έκοψε τα μαλλιά της καρέ! Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Στο πλευρό της παρουσιάστριας θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και έκτοτε κανένας άλλος δεν έχει κλείσει θέση για να κάθεται στο τραπέζι μαζί με την Φαίη Σκορδά, η στελέχωση της εκπομπής πίσω από τις κάμερες προχωρά με εντατικούς ρυθμούς.

Οι τελικές αποφάσεις φαίνεται πως θα ληφθούν στα τέλη Αυγούστου με την εκπομπή να προγραμματίζει την πρεμιέρα της για τις 16 Σεπτεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ