Celebrity

23 Ιουλίου 2024 13:17

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίες από την αρχή της δεύτερης εγκυμοσύνης - Το θετικό τεστ και η πόζα με φουσκωμένη κοιλιά

Διάβασέ μου το...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίες από την αρχή της δεύτερης εγκυμοσύνης - Το θετικό τεστ και η πόζα με φουσκωμένη κοιλιά

-

Την πιο όμορφη φάση της ζωής της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς πριν από λίγες ημέρες κράτησε στην αγκαλιά το δεύτερο παιδάκι της και καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια γέννησε ένα αγοράκι, το οποίο ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύζυγο της, μαζί με τον οποίο έχει αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι, τον ενάμιση έτους Βλάσση.

Διαβάστε επίσης! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η βραδινή έξοδος λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Το πρωί της Τρίτης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν στην αρχή της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Σε αυτές είδαμε το θετικό τεστ, τον γιο της να τον κρατά, αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο γυμναστήριο, όταν η κοιλιά της άρχισε σιγά – σιγά να φουσκώνει.

«Πώς ξεκίνησε», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.