Celebrity

23 Ιουλίου 2024 12:18

Ντέμη Γεωργίου: "Το Σάββατο το βράδυ κατάλαβε ότι είχε κάτι πολύ πιο σοβαρό, μας είπε ότι αν κλείσει τα μάτια της θα "φύγει"

Διάβασέ μου το...

Ντέμη Γεωργίου: "Το Σάββατο το βράδυ κατάλαβε ότι είχε κάτι πολύ πιο σοβαρό, μας είπε ότι αν κλείσει τα μάτια της θα "φύγει"

-

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Ντέμης Γεωργίου, η οποία υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη, ενώ εργαζόταν στην Πάρο.

H πρώην παίκτρια του MasterChef μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα όπου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη σοβαρή λοίμωξη και άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega", η στενή της φίλη, Ανδριάνα Μανέτα περιέγραψε όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, πριν η Ντέμη Γεωργίου φύγει από τη ζωή.

"Το ζήσαμε από πολύ κοντά όλο αυτό το γεγονός. Η Ντέμη είχε συμπτώματα κόπωσης τις τελευταίες περίπου 10 ημέρες, δεν ένιωθε τα άκρα της, είχε μουδιάσματα, αρκετές ενοχλήσεις, ωστόσο διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα οπότε η φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε ήταν για γαστρεντερίτιδα.

Αισθανόταν αρκετή δυσφορία και δεν πήγαινε στο εστιατόριο. Το Σάββατο το βράδυ κατάλαβε ότι είχε κάτι πολύ πιο σοβαρό γιατί άρχισε να ενημερώνει εμάς, τους πιο οικείους της, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα ‘φύγει’. Αυτά ήταν τα τελευταία της μηνύματα. Εκεί κατάλαβε και η συνέταιρός της και σύντροφός της ότι συμβαίνει κάτι πολύ πιο σοβαρό.

Έκλεισε το μαγαζί νωρίτερα, όταν την βρήκε στο σπίτι την βρήκε ήδη σε πολύ άσχημη κατάσταση, δεν ήταν ζωντανή. Χάθηκε πάρα πολύς χρόνος, ήρθε το ΕΚΑΒ την επανάφερε στη ζωή, την πήγαν στο Κέντρο Υγείας το Σάββατο το βράδυ, δεν υπήρχε ελικόπτερο κανένα. Τη φέρανε στην Αθήνα την Κυριακή το πρωί, αλλά πλέον η κοπέλα είχε ήδη υποστεί σηπτικό σοκ, ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση και από τις πρώτες εξετάσεις που έκαναν από το Κρατικό Νίκαιας είδαν ότι δεν είχε και τα όργανά της. Δηλαδή είχαν μολυνθεί όλα, ήταν σε μια πολύ τραγική κατάσταση, δε μας έδωσαν καμία ελπίδα. Έκαναν ό,τι μπορούσαν για πάνω από 30 ώρες, αλλά δεν υπήρχε χρόνος.

Χθες Δευτέρα είχε κλείσει να κάνει αναλυτικές εξετάσεις, αλλά δεν πρόλαβε. Απεύφεγε να ανέβει στην Αθήνα για αυτόν τον λόγο μόνο" εξομολογήθηκε η στενή φίλη της Ντέμης Γεωργίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ