Celebrity

23 Ιουλίου 2024 11:00

Ιλάειρα Ζήση: "Λαμβάνω μηνύματα που μου λένε ότι μοιάζει στον μπαμπά της και περιμένουν να νιώσω άσχημα… γιατί συμβαίνει αυτό;"

Διάβασέ μου το...

Ιλάειρα Ζήση: "Λαμβάνω μηνύματα που μου λένε ότι μοιάζει στον μπαμπά της και περιμένουν να νιώσω άσχημα… γιατί συμβαίνει αυτό;"

-

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και 15 περίπου ημέρες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, καθώς ο ερχομός της κόρης τους, που θα πάρει το όνομα Ιωάννα - Μελωδία, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Από τότε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση δεν έχουν σταματήσει να δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητα με την κόρη τους, που κυριολεκτικά τους έχει αλλάξει τη ζωή.

Το ζευγάρι δέχεται καθημερινά πολλά σχόλια για τους ίδιους και την κόρη τους και όχι πάντα καλά και θετικά.

Ένα από αυτά έκανε ωστόσο την Ιλάειρα Ζήση να αντιδράσει δημόσια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δημοσίευσε μια φωτογραφία της Ιωάννας Μελωδίας με πολλούς να σημειώνουν πως η μικρή είναι ίδια ο πατέρας της.

"Συγνώμη αλλά είναι ίδια ο μπαμπάς της" ήταν το μήνυμα, στο οποίο η Ιλάειρα Ζήση απάντησε: "Γιατί ζητάτε συγγνώμη; Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να κοιτάς το παιδί σου και να βλέπεις τον άντρα που τόσο πολύ ερωτεύτηκες; Νιώθω ευλογημένη. Μακάρι να μοιάζει στον μπαμπά της και να πάρει όλα τα καλά στοιχεία και από τον χαρακτήρα του".

Παράλληλα, η Ιλάειρα Ζήση σχολίασε: "Καθημερινά λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα που μου λένε ότι μοιάζει στον μπαμπά της και περιμένουν να νιώσω άσχημα… γιατί συμβαίνει αυτό; Τι έχετε μέσα στην ψυχή σας;".

Ιλαειρα