Celebrity

23 Ιουλίου 2024 07:48

Ντέμη Γεωργίου: Η ανακοίνωση για την κηδεία της και η επιθυμία της εκλιπούσας

Διάβασέ μου το...

Ντέμη Γεωργίου: Η ανακοίνωση για την κηδεία της και η επιθυμία της εκλιπούσας

-

Η Ντέμη Γεωργίου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef έφυγε από τη ζωή σε μόλις 39 ετών, το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουλίου.

Η γνωστή μαγείρισσα υπέστη σηπτικό σοκ από σοβαρή λοίμωξη, ενώ βρισκόταν στην Πάρο για επαγγελματικούς λόγους και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Δυστυχώς, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη σοβαρή λοίμωξη και άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.

Η κηδεία της Ντέμης Γεωργίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Ιουλίου, στις 12:00, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Σύμφωνα με την επιθυμία της, οι παρευρισκόμενοι παρακαλούνται να φορούν λευκά ρούχα. Παράλληκα επιθυμία της εκλιπούσας είναι αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στην Φιλοζωική PAWS - Paros Animal Welfare Society.

"Εκ μέρους των φίλων και των αγαπημένων της Ντέμη... Η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη 25/07/24 στις 12πμ στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών.

Μετά από επιθυμία της εκλιπούσας, όποιος επιθυμεί να παραστεί να ντυθεί στα λευκά και αντί στεφάνων θα θέλαμε την στήριξη στην Φιλοζωική PAWS - Paros Animal Welfare Society" έγραφε η ανάρτηση που ανέβηκε στο προφίλ της Ντέμης Γεωργίου το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ