Celebrity

22 Ιουλίου 2024 13:40

Κατερίνα Καινούργιου: "Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις, όταν πήγα στο μαιευτήριο δε μπορούσα να πιστέψω πως…"

Διάβασέ μου το...

Κατερίνα Καινούργιου: "Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις, όταν πήγα στο μαιευτήριο δε μπορούσα να πιστέψω πως…"

-

Πολύ όμορφες είναι οι τελευταίες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου καθώς η καλή της φίλη, γνωστή ως, Κατ Κατ, γέννησε το πρώτο της παιδάκι.

Η παρουσιάστρια του Alpha επισκέφθηκε την νεαρή μανούλα στο μαιευτήριο και γνώρισε από κοντά τον μικρό, Μαρίνο.

«Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις κ γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις …Η κατ μου (την ξέρετε όλοι ως κατκατ @katkat24)έγινε μαμά…Και όταν πήγα στο μαιευτήριο δε μπορούσα να πιστέψω πως αυτό το μικρό πλασματάκι που ανοίγει το στοματάκι του έτσι γλυκούλικα ήταν πριν από μερικές ώρες στην κοιλιά της…

Και ξαφνικά η φίλη μου μοιάζει αλλιώτικη. Είναι μαμά. Είναι ΥΠΕΡΟΧΗ …είναι πιο δυνατή απ όσο φανταζόμουν…Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω αυτό, μόνο όταν το ζήσεις το καταλαβαίνεις. Η συγκίνηση κ η χαρά …τεράστια !!!Την αγκάλιασα σφιχτά κ εκείνη την στιγμή δεν αγκαλιασα την επι 20 σχεδόν χρόνια φίλη μου αλλά αυτό το υπερδύναμο πλάσμα στο οποίο εξελίχθηκε…

Η φίλη μου έγινε μαμά. Κι είναι η πιο όμορφη ευκαιρία να αγαπηθώ κ εγω λίγο παραπάνω, από εκείνο το πλασματάκι που σε λίγο καιρό θα πηδάει και στη δική μου αγκαλιά…Καλώς ήρθες Μαρίνο μας. Γέρος κ καλότυχος !Και στα δικά μας φίλες μου», έγραψε στην ανάρτηση της η παρουσιάστρια και ιδού οι φωτογραφίες που ανέβασε από το μαιευτήριο με την κολλητή της και το νεογέννητο μωράκι της:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ