Celebrity

22 Ιουλίου 2024 11:22

Ντέμη Γεωργίου: Η πρώτη audition στο MasterChef, ο χωρισμός από την πρώην σύζυγό της και η πρόταση γάμου στη σύντροφό της

Διάβασέ μου το...

Ντέμη Γεωργίου: Η πρώτη audition στο MasterChef, ο χωρισμός από την πρώην σύζυγό της και η πρόταση γάμου στη σύντροφό της

-

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών η Ντέμη Γεωργίου. Η πρώην παίκτρια του MasterChef εργαζόταν στην Πάρο και το βράδυ του Σαββάτου έχασε τις αισθήσεις της.

Η Ντέμη Γεωργίου μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού και το πρωί της Κυριακής ελικόπτερο την έφερε στην Αθήνα, όπου νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, καθώς υπέστη οξεία βακτηριακή μόλυνση. Η πρώην παίκτρια του MasterChef έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο τελικά δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε επίσης! Ντέμη Γεωργίου: Όσα έλεγε για τον γάμο με την σύντροφό της 4 μήνες πριν πεθάνει

Ντέμη Γεωργίου – Ποια ήταν η πρώην παίκτρια του MasterChef που έφυγε από τη ζωή

Η Ντέμη Γεωργίου ήταν 39 ετών και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef το 2020. Η νεαρή σεφ ήταν vegan και στο MasterChef έδειξε πως τα πιάτα χωρίς ζωικά προϊόντα μπορεί να είναι νόστιμα. Η ίδια αποχώρησε δέκατη διαγράφοντας μια καλή πορεία στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Είμαι η Δήμητρα, με φωνάζουν Ντέμη και είμαι εδώ γιατί θέλω να είμαι η πρώτη vegan γυναίκα MasterChef», είχε πει στην πρώτη της audition στο MasterChef.

Η Ντέμη Γεωργίου, όταν έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, ήταν ζευγάρι με την Άλκηστη Αλεξανδράτου, ωστόσο μετά από λίγο καιρό χώρισαν.

Ντέμη Γεωργίου

«Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξε καμία διάσταση με την Ντέμη. Εκείνη την εποχή η Ντέμη ήρθε και έμεινε στο Λονδίνο, μέχρι τον Μάρτιο θεωρητικά ήμασταν μαζί. Μετά ήμασταν λιγάκι on-off. Τον Ιούνιο αποφασίσαμε ότι πρέπει να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης που είχαμε. Όλο αυτό με βρήκε πολύ προετοιμασμένη ψυχολογικά γιατί υπήρχε μια κατάσταση on-off πολλούς μήνες και καλό είναι να παίρνουμε τις αποφάσεις μας και να προχωράμε. Η αγάπη δεν τελειώνει, επειδή παντρευτήκαμε και χωρίσαμε δε σημαίνει ότι η αγάπη τελειώνει. Πλέον η σχέση μου με τους γονείς μου είναι πολύ καλή», είχε δηλώσει η πρώην σύζυγος της Ντέμη Γεωργίου για τον χωρισμό τους.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει λίγο καιρό πριν στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη είχε πει πως ετοιμάζεται να παντρευτεί με την τωρινή της σύντροφο. 

«Ευχαριστώ για οτιδήποτε ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία, να ντυθώ νύφη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ. Είμαστε σε σύμφωνο συμβίωσης και είμαστε καλά.  Η πρόταση γάμου έχει γίνει έτσι κι αλλιώς στο Λονδίνο. Πιστεύω στην εκκλησία, έχω μεγαλώσει με την εκκλησία. Παντρεύομαι εγώ με την κοπέλα μου μέσα στην εκκλησία; Όχι. Πού είναι η ισότητα. Δεν θλίβομαι, απογοητεύομαι για ένα… μισό νομοσχέδιο», είχε εξομολογηθεί η Ντέμη Γεωργίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ