Celebrity

22 Ιουλίου 2024 11:00

Ντέμη Γεωργίου: Ξέσπασε σε κλάματα ο κολλητός φίλος της λίγο πριν πεθάνει!

Διάβασέ μου το...

Ντέμη Γεωργίου: Ξέσπασε σε κλάματα ο κολλητός φίλος της λίγο πριν πεθάνει!

-

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Ντέμης Γεωργίου η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την Δευτέρα 22/7 στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας.

Η Ντέμη Γεωργίου εργαζόταν στην Παρό και έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της το βράδυ του Σαββάτου.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού και το πρωί της Κυριακής ελικόπτερο την έφερε στην Αθήνα, όπου μετά από νοσηλεία της κατέληξε.

Ο κολλητός φίλος, Θανάσης Καραχάλιος τα ξημερώματα της Δευτέρας μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok ζήτησε συγκινημένος τις προσευχές του κόσμου μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκριά του.

Δείτε επίσης - Ντέμη Γεωργίου: Όσα έλεγε για τον γάμο με την σύντροφό της 4 μήνες πριν πεθάνει

«@Demmy P. Georgiou έλα εδώ κουμπαρούλα. Παιδιά προσευχηθείτε σας παρακαλώ, πάμε να σώσουμε αυτό το κορίτσι, το δικό μας κορίτσι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Καραχάλιος και ξέσπασε για την καλή του φίλη.

@archi43718 @Demmy P. Georgiou ελα εδω κουμπαρουλα Παιδιά προσευχηθείτε σας παρακαλώ πάμε να σώσουμε αυτό το κορίτσι το δικό μας κορίτσι ?????????????????? ##foryoupage????##foryou##fyp##love##happy ? πρωτότυπος ήχος - Archi ?? Άρτζι ??

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ