Celebrity

21 Ιουλίου 2024 19:05

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η μεταμόρφωσή του για τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί - Η ανάρτησή του

Διάβασέ μου το...

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η μεταμόρφωσή του για τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί - Η ανάρτησή του

-

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αυτό το διάστημα πραγματοποιεί γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του Alpha, "Ο Γιατρός".

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός επιστρέφει και κινηματογραφικά μέσα από τη νέα ταινία του Άγγελου Φρατζή, "Ο Νόμος του Μέρφυ".

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα γυρίσματα και την απόλυτη μεταμόρφωσή του για χάρη της νέας του ταινίας.

Στην εν λόγω εικόνα, τον βλέπουμε με μαύρο κουστούμι και φαλακρό.

«Νεκροθάφτης: Να σας πω κάτι…καλό είναι να μην σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. Η τελετή ολοκληρώθηκε. Οι άνθρωποι σας πενθήσανε, σας κλάψανε, δεν είναι ωραίο να τους αναστατώνουμε τώρα; Μη νομίζετε και η ζωή βάσανα έχει. “Ο Νόμος του Μέρφυ”, η καινούργια ταινία του Αγγέλου Φραντζή», έγραψε στη λεζάντα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Δείτε επίσης! Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η μητέρα του στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί (Φωτό)

Ο Νόμος του Μέρφυ - Η υπόθεση της ταινίας

Μετά από ένα ατύχημα, η Μαρία Αλίκη, μια αποτυχημένη ηθοποιός σε αναζήτηση μεγάλων ρόλων, εισέρχεται σε μία πραγματικότητα όπου καλείται να παίξει όλους τους πιθανούς ρόλους που θα μπορούσε να της έχει χαρίσει η ζωή, αν είχε κάνει διαφορετικές επιλογές. Πού βρίσκεται; Ονειρεύεται, πέθανε ή λιποθύμησε; Προσπαθώντας να καταλάβει τι της συμβαίνει, αλλά και να βρει την έξοδο προς την αληθινή ζωή της, η Μαρία Αλίκη βλέπει τον εαυτό της να προσπαθεί να χωρέσει σε ρόλους που μοιάζει να έχουν σχεδιάσει άλλοι για εκείνη. Πώς μπορεί να γυρίσει πίσω; Κυρίως, όμως, θέλει να γυρίσει πίσω; Υπάρχει κάτι που αγαπάει στη ζωή της; Σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας, με πολλά ευτράπελα, η Μαρία Αλίκη θα αναμετρηθεί με τον εαυτό της και θα κληθεί να απαντήσει επί της ουσίας, “To be or not to be?”. Σε τελική ανάλυση, ποια είναι πραγματικά η Μαρία Αλίκη και πώς μπορεί να βρει την έξοδο για να επιστρέψει στη ζωή;

Στην ταινία, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει διπλό ρόλο. Αυτόν του σκηνοθέτη και του νεκροθάφτη.

Δείτε την ανάρτησή του.