Celebrity

21 Ιουλίου 2024 08:28

Αλίκη Βουγιουκλάκη: H ανάρτηση του Κώστα Σπυρόπουλου για τα γενέθλιά της

Διάβασέ μου το...

Αλίκη Βουγιουκλάκη: H ανάρτηση του Κώστα Σπυρόπουλου για τα γενέθλιά της

-

Τα γενέθλιά της είχε το Σάββατο 20 Ιουλίου η Αλίκη Βουγιουκλάκη, καθώς χθες συμπληρώθηκαν 90 χρόνια από τη γέννηση της.

Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, ο Κώστας Σπυρόπουλος θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της με μία ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός, που υπήρξε ο τελευταίος σύντροφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ανέβασε στα instastories, μια φωτογραφία της αξέχαστης Ελληνίδας σταρ με την ημερομηνία των γενεθλίων της.

Πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Σπυρόπουλος είχε κάνει μια άλλη ανάρτηση στο προφίλ του, καθώς είχε ανεβάσει μια κοινή του φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και είχε γράψει: "Γλυκό πουλί της νιότης…". Παράλληλα στα hashtag σημείωσε ότι είναι πάντα στο μυαλό του.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Κώστας Σπυρόπουλος γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1987, όταν ο ηθοποιός έκανε οντισιόν για την παράσταση "Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά".

Μιλώντας σε παλιότερη συνέντευξή του για το πρώτο τους φιλί, στις πρόβες του "Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά", ο Κώστας Σπυρόπουλος είχε αποκαλύψει: "Το ερωτικό ούτε καν που περνούσε από το μυαλό μου και νομίζω ούτε από το δικό της, γιατί ήταν σκληρή επαγγελματίας. Μέχρι που ήρθε η στιγμή στις πρόβες να κάνουμε το φιλί της παράστασης. Εκεί τα ξεχνάω όλα και κάτι μαγικό συνέβη. Φιλιόμαστε κανονικά και γυρίζει η Αλίκη και λέει μπροστά στους ηθοποιούς στον σκηνοθέτη και στους τεχνικούς: "Ωπα, κοίτα απόδοση ο μικρός".

Σπυροπουλος