Celebrity

20 Ιουλίου 2024 21:08

Ελεονώρα Μελέτη: Η παρεξήγηση με την Έλενα Ακρίτα - "Ζητώ να αποκαταστήσει δημόσια την αλήθεια και την υπόληψή μου"

Διάβασέ μου το...

Ελεονώρα Μελέτη: Η παρεξήγηση με την Έλενα Ακρίτα - "Ζητώ να αποκαταστήσει δημόσια την αλήθεια και την υπόληψή μου"

-

Μια παρεξήγηση δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και την Έλενα Ακρίτα. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τα υβριστικά σχόλια που δέχθηκε πριν λίγες ημέρες η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και παρουσιάστρια για την μητέρα της από μια γυναίκα με το όνομα Έλενα.

Διαβάστε επίσης! Ελεονώρα Μελέτη: Ξεσπά με αφορμή αρνητικό σχόλιο που δέχθηκε για τη μητέρα της - "Όποιος έχει κάτι να πει, να το πει σε εμένα"

Ένα δημοσίευμα ανέφερε ότι η διαδικτυακή επίθεση στη μητέρα της Ελεονώρας Μελέτη έγινε από την Έλενα Ακρίτα κάτι που έκανε την τελευταία να ξεσπάσει μέσω μιας ανάρτησης της, στην οποία κατηγόρησε την παρουσιάστρια για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Η ευρωβουλευτρια της ΝΔ Ελεωνόρα Μελέτη διαπράττει σε βάρος μου το έγκλημα της συκοφαντικής δυσφήμησης. Γράφει δημόσια ότι έκανα διαδικτυακή επίθεση στη μητέρα της. Το σάιτ το αναπαράγει χωρίς να το διασταυρώσει, χωρίς να ψάξει αν υπάρχει δικό μου σχόλιο ή όχι. Που δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ. Δεν ξέρω τη μητέρα της, δεν έχω ασχοληθεί με τη μητέρα της, δεν με ενδιαφέρει ούτε η μητέρα της ούτε η ίδια.

Καλώ την ευρωβουλεύτρια η οποία συνειδητά βλάπτει την τιμή και την υπόληψη μου, μέσα στο επόμενο 24ωρο να παρουσιάσει το επίμαχο σχόλιο που μού αποδίδει, διαφορετικά τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Εκτός από τα ένδικα μέσα, καταγγελία θα γίνει και στο κόμμα το οποίο η ίδια εκπροσωπεί στο Ευρωκοινοβούλιο… Την Μελέτη την υπερασπίστηκα θερμά όταν έπεσε θύμα σεξιστικής επίθεσης. Και θα το ξανακάνω αν χρειαστεί. Γιατί εμένα αυτές είναι οι αρχές μου, όχι να βρίζω άγνωστες μου μητέρες. Η μάνα είναι ιερή», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Η Ελεονώρα Μελέτη αμέσως μετά έκανε κάποια instastories και είπε πως δεν κατηγόρησε ποτέ την Έλενα Ακρίτα, αλλά μια άλλη γυναίκα με το όνομα, Έλενα, ενώ ζήτησε από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αποκαταστήσει την αλήθεια και την υπόληψή της.  

Μελέτη - Ακρίτα

Μελέτη - Ακρίτα

Στη συνέχεια, η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε τα instastories της Ελεονώρας Μελέτη και η παρεξήγηση ανάμεσα στις δυο γυναίκες λύθηκε.

«Έλαβα αυτά τα δυο μηνύματα από την κ. Ελ. Μελέτη. Μου ζήτησε να τα δημοσιεύσω και το κάνω. Ποτέ δεν αναφέρθηκε στο πρόσωπο μου, όπως κι εγώ δεν αναφέρθηκα στο πρόσωπο της μητέρας της ή στην ίδια. Άλλη «Έλενα» εννοούσε και αναφέρει και το επώνυμο της», σημείωσε η Έλενα Ακρίτα.

«Ευχαριστώ δημόσια την κα. Έλενα Ακρίτα που αμέσως μόλις αντιλήφθηκε την παρεξήγηση έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια. Λάθη συμβαίνουν, είναι ανθρώπινο, αρκεί να διορθώνονται και οι επιπτώσεις», σημείωσε σε ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη.

Μελέτη - Ακρίτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ