Celebrity

20 Ιουλίου 2024 14:00

Βάνα Μπάρμπα: "Προτιμώ το βαρκάκι από τη θαλαμηγό, θα ήμουν ανόητη αν το όνειρό μου ήταν ένας πλούσιος γαμπρός"

Διάβασέ μου το...

Βάνα Μπάρμπα: "Προτιμώ το βαρκάκι από τη θαλαμηγό, θα ήμουν ανόητη αν το όνειρό μου ήταν ένας πλούσιος γαμπρός"

-

Για όλους και για όλα μίλησε πρόσφατα η Βάνα Μπάρμπα στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη. Η γνωστή ηθοποιός, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η εξουσία είναι πιο διεγερτική από την ομορφιά και δήλωσε μακριά από το όνειρο του πλούσιου γαμπρού

Τι είναι πιο διεγερτικό τελικά;

Στην ηλικία που είμαι τώρα, η εξουσία. Η ομορφιά κερδίζει όταν είσαι νέος, τότε που οι ορμόνες και τα ένστικτα είναι πολύ δυνατά. Όταν μεγαλώνεις, η εξουσία υπερτερεί. Γιατί περιλαμβάνει τη γνώση, την εξουσία του μυαλού.

Ωστόσο δεν σκέφτηκες ποτέ «γιατί να κυνηγάω σήμερα τις δουλειές, αντί να είμαι ξαπλωμένη σε μια θαλαμηγό και να μου φτιάχνουν όλη μέρα τα μαλλιά και τα νύχια;».

Είναι κάτι που σιχαίνομαι αφάνταστα. Δεν τη θέλω αυτή τη ζωή. Δεν με αφορά να είμαι σε μια θαλαμηγό και να κάνω νύχια μαλλιά. Βαριέμαι αφάνταστα, δεν κάνω έτσι κι αλλιώς τα νύχια και τα μαλλιά μου. Προτιμώ το βαρκάκι από τη θαλαμηγό. Θα ήμουν ανόητη αν το όνειρό μου ήταν μια θαλαμηγός και ένας πλούσιος γαμπρός. Είμαι τόσο μακριά από όλα αυτά.

Θα είχες όμως μια ξεκούραστη ζωή.

Δεν θέλω να έχω ξεκούραστη ζωή, θα ήμουν βαθιά δυστυχισμένη. Μου αρέσει η δημιουργία. Θέλω τη ζωή μου να την καταστρέφω και να την ξαναφτιάχνω, αλλιώς δεν νιώθω ότι υπάρχω. Ο χαρακτήρας μου είναι τόσο πληθωρικός, είμαι τόσο έντονη, που δεν θα μπορούσα να βολευτώ. Δεν μου πάει το βόλεμα. Θα ήμουν μια γυναίκα κατεστραμμένη, μέσα στο αλκοόλ, να περιφέρεται μέσα στον πλούτο. Είμαι τόσο ευτυχισμένη που τα χάνω και τα ξαναστήνω. Νιώθω υπέροχα που μπορώ να ξανασηκώνομαι.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ