Celebrity

20 Ιουλίου 2024 16:00

Αλέξης Παππάς: "Μετά το Survivor συμμετείχα στο Bachelor και έγινε η μεγάλη ανατροπή"

Διάβασέ μου το...

Αλέξης Παππάς: "Μετά το Survivor συμμετείχα στο Bachelor και έγινε η μεγάλη ανατροπή"

-

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ και τον δημοσιογράφο, Αστέρη Κασιμάτη ο Αλέξης Παππάς. Ο γνωστός ηθοποιός, απάντησε, μεταξύ άλλων, σε εκείνους που τον κατατάσσουν στην κατηγορία "επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι".

Τι απαντάς σε όσους σε κατατάσσουν στην κατηγορία "επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι";

Δεν ξέρω αν πρέπει να το πάρω ως προτέρημα ή μειονέκτημα. Θεωρώ ότι έχω φέρει εις πέρας έναν άθλο. Έχω καταφέρει να επιβιώσω και να είμαι καλά βγαίνοντας από αυτά τα παιχνίδια, όπου αντιμετωπίζεις πάρα πολλές δύσκολες καταστάσεις. Η πιο σημαντική μάχη εκεί είναι αυτή που δίνεις με τον εαυτό σου και όχι με τους αντιπάλους σου. Πρέπει να είσαι προσηλωμένος στον στόχο σου.

Θεωρείς ότι η τηλεοπτική προβολή που έχεις τα τελευταία χρόνια σε ωφέλησε ή σε έβλαψε τελικά;

Σε προσωπικό επίπεδο είναι πάρα πολύ δύσκολο να διαχειριστείς τα υπέρ και τα κατά που σου δίνει η αναγνωρισιμότητα μέσα από ένα ριάλιτι. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω ότι έχω την ικανότητα και τη γνώση να κάνω την ανατροπή. Νομίζω ότι μερικές φορές το να είσαι απρόβλεπτος στην τηλεόραση είναι αυτό που θέλει ο κόσμος.

Όλοι θυμούνται έναν Παππά από το Survivor του 2021, ο οποίος είχε δημιουργήσει μεγάλες εντυπώσεις και πολλοί φαν του ριάλιτι με είχαν κατακρίνει. Οι πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές τα είχαν βάλει μαζί μου. Αλλά γνώριζα πολύ καλά ότι έδινα μεγάλη τροφή για συζήτηση. Τότε δεν αντιλαμβανόμουν τη διάσταση που είχε πάρει. Και όμως, αυτό δούλεψε για μένα θετικά. Μετά το Survivor συμμετείχα στο Bachelor και έγινε η μεγάλη ανατροπή.

Από εκεί που όλοι είχαν μια διφορούμενη άποψη για μένα, ξαφνικά ήμουν ο τέλειος άντρας που θα ήθελε να έχει κάθε γυναίκα στο πλευρό της και η συμπεριφορά μου ήταν άψογη. Αντίστοιχα φέτος τα σχόλια που πήρα ήταν εξαιρετικά. Όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση, μέσα από τις σειρές “Δίδυμα φεγγάρια”, “8 Λέξεις”, ως συμπαρουσιαστής με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο “Πιο μεγάλο παζάρι”, με το J2US, ένιωθα ότι κάθε επιλογή μου ήταν μια καινούρια απόδραση, που με έφερνε πιο κοντά στο να επικοινωνώ τηλεοπτικά πιο σωστά τον εαυτό μου. Στα ριάλιτι φανερώνει κάποιος την προσωπικότητά του πιο έντονα. Όταν το κάνει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, όποιος κι αν είναι αυτός, αφήνει το δικό του αποτύπωμα.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp