Media

19 Ιουλίου 2024 23:40

Ο Γιατρός: Ο δικηγόρος που αλλάζει τα δεδομένα στο νοσοκομείο - Αυτός θα είναι ο ρόλος του Αλέκου Συσσοβίτη

Διάβασέ μου το...

Ο Γιατρός: Ο δικηγόρος που αλλάζει τα δεδομένα στο νοσοκομείο - Αυτός θα είναι ο ρόλος του Αλέκου Συσσοβίτη

-

«Ο Γιατρός», η σειρά του Alpha που μας μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια, νέες ιστορίες και  all star cast. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στο ρόλο του Ανδρέα Βρεττού,  έδωσε την πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του. Στο νέο κύκλο επεισοδίων, καινούργια πρόσωπα, σημαντικοί πρωταγωνιστές, νέοι ρόλοι έρχονται. Ένας από αυτούς είναι ο Αργύρης Σταθάτος, τον οποίο υποδύεται ο Αλέκος Συσσοβίτης. Στο νοσοκομείο μπαίνει ένας δικηγόρος, σε καθοριστικό ρόλο, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τις καινούργιες ανάγκες που παρουσιάζονται.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης, αναφερόμενος στο ρόλο του Αργύρη Σταθάτου, υπογραμμίζει: «Ο Αργύρης Σταθάτος είναι ο δικηγόρος του Διοικητικού Συμβουλίου Διαχείρισης του δημοσίου νοσοκομείου, όπου διαδραματίζεται η ιστορία. Άνθρωπος για την λύση ευαίσθητων και λεπτών υποθέσεων, παίρνει την εντολή να επαναξιολογήσει το ιατρικό προσωπικό μετά από μια έντονη κρίση που πέρασε το νοσοκομείο. Με αυτή την αφορμή θα επιδιώξει την αναβάθμιση και του ιατρικού εξοπλισμού». 

Ο Γιατρός - Ηθοποιοί

Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννης Παπαζήσης, Θάνος Λέκκας, Αλέκος Συσσοβίτης, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Μαριάννα Κιμούλη,  Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αλέξανδρος Κωχ, Εφη Κάντζα, Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO