Celebrity

19 Ιουλίου 2024 22:55

Power of Love: Η εξομολόγηση της Σωτηρίας για το παρελθόν της - "Έκανα να ξεπεράσω όλο αυτόν τον χωρισμό σχεδόν τέσσερα χρόνια"

Διάβασέ μου το...

Power of Love: Η εξομολόγηση της Σωτηρίας για το παρελθόν της - "Έκανα να ξεπεράσω όλο αυτόν τον χωρισμό σχεδόν τέσσερα χρόνια"

-

Το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουλίου στο Gala του "Power of Love" η Σωτηρία Δεμίρογλου αποκάλυψε στην Κατερίνα Καραβάτου και στους τηλεθεατές μια ιστορία από το παρελθόν της.

Συγκεκριμένα, η 22χρονη κοπέλα αναφέρθηκε σ’ έναν έρωτα που την πλήγωσε πολύ.

Δείτε επίσης! Σωτηρία Δεμίρογλου: Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές και όσα θέλετε να ξέρετε για την παίκτρια του "Power of Love"

Power of Love - Όσα είπε η Σωτηρία

«Ερωτεύτηκα μια φορά και τα έδωσα όλα. Ό,τι είχα και δεν είχα. Αφέθηκα πάρα πολύ και μετά πληγώθηκα. Τώρα με ποιον τρόπο πληγώθηκα δεν έχει σημασία, αλλά πληγώθηκα πολύ άσχημα. Έκανα να ξεπεράσω όλο αυτόν τον χωρισμό σχεδόν τέσσερα χρόνια. Μου είχε μείνει αυτός ο άνθρωπος. Ήμουν σε μικρή ηλικία. Μπορώ να εμπιστευτώ ξανά, αλλά πάντα κρατάω μια πισινή. Πάντα λέω θα μου "την κάνει". Οποιοσδήποτε και να είναι αυτός. Μπορεί να είναι ο καλύτερος άνθρωπος, ο πιο έμπιστος. Έχω τις επιφυλάξεις μου», είπε η Σωτηρίαμε την Κατερίνα Καραβάτου να ρωτάει τον Νίκο Πελετιέ αν μπορεί να κάνει την κοπέλα να ξεπεράσει έναν άλλον άντρα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ