FLife

19 Ιουλίου 2024 13:10

Ο Ρυθμός 94.9, ο easy 97.2 & η Διόπτρα γιόρτασαν την επανακυκλοφορία του βιβλίου "Τελειώνει με εμάς" σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις & δώρα!

Διάβασέ μου το...

Ο Ρυθμός 94.9, ο easy 97.2 & η Διόπτρα γιόρτασαν την επανακυκλοφορία του βιβλίου "Τελειώνει με εμάς" σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις & δώρα!

-

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 , ο Easy 97.2 και οι εκδόσεις Διόπτρα γιόρτασαν την επανακυκλοφορία του βιβλίου «Τελειώνει με εμάς» της Colleen Hoover, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, δώρα και μοναδικές παρουσίες.

Με φόντο το νέο εξώφυλλο του best seller βιβλίου, η ραδιοφωνική παραγωγός του ΡΥΘΜΟΥ 94,9 Γιώτα Τσιμπρικίδου συντόνισε τη συζήτηση, ενώ στο πάνελ της παρουσίασης βρέθηκε η ραδιοφωνική παραγωγός της πρωινής εκπομπής “easy breakfast” του easy 97.2, Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία διάβασε δυο πολύ χαρακτηριστικά αποσπάσματα του βιβλίου, στα οποία περιγράφεται η βία που υπέστη η πρωταγωνίστρια, Lily Bloom από τον σύντροφο της.

Μαζί τους, η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ράνια Θρασκιά, η οποία με την σειρά της μοιράστηκε με το κοινό συμβουλές αλλά και τρόπους για να εντοπίσουμε τις κρυμμένες μορφές βίας.

Παρουσίαση βιβλίου

Το παρόν έδωσε και η Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου, πρόεδρος της W.I.N. Hellas, της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης που δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου από την βραδιά διατέθηκαν για την ενίσχυση του έργου της W.I.N. Hellas.

Οι ακροατές που δήλωσαν συμμετοχή και βρέθηκαν στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην γυναικεία ενδυνάμωση, έλαβαν μοναδικά δώρα, ενώ μια τυχερή κέρδισε και τα 11 βιβλία της Colleen Hoover.

Την εκδήλωση έντυσε μουσικά ο easy 97.2 και ο DJ Βασίλης Κουμεντάκος.

Το βιβλίο «Τελειώνει με εμάς», το οποίο έχει βρεθεί για πάνω από 160 εβδομάδες στα New York Times Best Sellers, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη στις 29 Αυγούστου, με πρωταγωνίστρια την Blake Lively και είναι βασισμένο σε τραγικά -και ιδιαίτερα επίκαιρα- γεγονότα από τη ζωή της ίδιας της συγγραφέως.

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 και ο Easy 97.2 θα είναι χορηγοί επικοινωνίας της πρεμιέρας.

Photos: Papadakis press

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO