Media

19 Ιουλίου 2024 10:14

Δημήτρης Ήμελλος για "Σασμό": "Αυτές οι δύο ήταν από τις πιο έντονες στιγμές"

Διάβασέ μου το...

Δημήτρης Ήμελλος για "Σασμό": "Αυτές οι δύο ήταν από τις πιο έντονες στιγμές"

-

Με αφορμή το πρόσφατο φινάλε της σειράς "Σασμός", ο Δημήτρης Ήμελλος που για τρία χρόνια υποδύθηκε τον Φραγκιαδάκη, αποκάλυψε τις πιο έντονες στιγμές που γύρισε.

"Θυμάμαι έντονα τα γυρίσματα του θανάτου του Πετρή. Ηταν η πρώτη απώλεια μεγάλη γιατί με τον Τάσο τον Νούσια ήταν 10 επεισόδια, δεν είχαμε προλάβει να συμβεί κάτι μεταξύ μας.

Όταν φτάσαμε πια στο 60 επεισόδιο είχαμε ενωθεί σαν ομάδα και η απώλεια του Πετρή μας στοίχισε πραγματικά ομολογώ. Ήταν δύσκολες σκηνές, αλλά βγήκαν με ωραίο τρόπο.

Μια άλλη σκηνή που θυμάμαι έντονα ήταν ο αποχωρισμός με τη Μαρίνα, όταν έφυγαν στα Γιάννενα. Αυτές οι δύο ήταν από τις πιο έντονες στιγμές" τόνισε ο Δημήτρης Ήμελλος.

Όσο για το τι θα του λείψει από τον "Σασμό"; Ο ηθοποιός αποκάλυψε: "Από τον Σασμό φοβάμαι ότι θα μου λείψει ο Φραγκιαδάκης, κάναμε καλή παρέα, πέρναγα καλά με τον τύπο. Ανάμεικτα συναισθήματα, όταν τελειώνει ένα ταξίδι κρατάς τις καλές του στιγμές και ήταν μία υπέροχη παρέα που έφερε η συγκυρία για τρία χρόνια. Ζήσαμε μια πραγματική ζωή μαζί και έγινε μέρος της ζωής μας".

@alphatv_official -Ποιες στιγμές θυμάσαι περισσότερο; -Τι θα σου λείψει από τον Σασμό; -Τι συναισθήματα σου αφήνει το ταξίδι «Σασμός»; Ο Δημήτρης Ήμελλος μας απαντά! #sasmos #alphatv #MythoplasiaAlpha ? original sound - Alpha TV

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO