Celebrity

19 Ιουλίου 2024 08:18

Μελέτης Ηλίας: "Ο λόγος που το είπα είναι ότι στάθηκα τρομερά κ@λόφαρδος γιατί..."

Διάβασέ μου το...

Μελέτης Ηλίας: "Ο λόγος που το είπα είναι ότι στάθηκα τρομερά κ@λόφαρδος γιατί..."

-

Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής "Καλύτερα Αργά" το βράδυ της Πέμπτης 18 Ιουλίου.

Η Αθηναΐς Νέγκα ρώτησε, μεταξύ άλλων, τον ηθοποιό για μια παλιότερη δήλωσή του, στην οποία είχε πει πως στο παρελθόν δοκίμασε ναρκωτικά.

"Η δήλωση αυτή καθαυτή είναι πολύ πιασάρικη, “έχω κάνει ναρκωτικά”. Ο λόγος που το είπα είναι ότι στάθηκα τρομερά κ@λόφαρδος, γιατί υπό άλλες συνθήκες θα είχα καταστραφεί. Οπότε καλό θα ήταν να μην το ρισκάρουμε. Γιατί έχουν καταστραφεί πολλοί. Εγώ μένω και σε μια δύσκολη περιοχή και το βλέπω γύρω μου.

Αυτό που λέω ναι, δοκίμασα βλακωδώς, ήταν μια τρέλα της νεότητας. Αλλά αν γυρνούσα τη ζωή μου πίσω δεν θα το ξανά έκανα. Η ζωή μου με δίδαξε ότι απλά ήμουν κ@λόφαρδος και κάλλιστα αυτή τη στιγμή θα μπορούσα να ήμουν στα θυμαράκια.

Έχω περάσει από φάσεις νεανικής ηλιθιότητας, μπορώ να το πω πια στα 45! Μου αρέσει να ξεδίνω, να πηγαίνω στο γήπεδο και να φωνάζω υπέρ της ομάδας μου. Θα βρίσω στο γήπεδο, όχι προσωπικά κάποιον, αλλά θα βρίσω. Άμα εκείνη την ώρα με πνίγει το δίκιο, δεν πάει να με δείχνει η κάμερα θα το υπερασπιστώ το δίκιο μου!

Πια δεν είμαι στη φάση να τρέχω στα στενάκια, το έχω περάσει στα 20. Τότε έγινε μια συμπλοκή, βγήκαμε από το γήπεδο και αρχίζω να τρέχω και συνειδητοποιώ ότι με κυνηγούν οι αστυνομικοί. Κρύφτηκα σε ένα μαγαζί γιατί ήταν εύκολο να πέσω και να με χτυπήσουν. Η παιδική συνθήκη και των φιλάθλων – οπαδών είναι μια ιδιαίτερη συνθήκη" εξομολογήθηκε ο Μελέτης Ηλίας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ