Celebrity

18 Ιουλίου 2024 22:40

Ελένη Φουρέιρα: Φωτογραφίζει τον γιο της να παίζει στην αυλή του σπιτιού τους

Διάβασέ μου το...

Ελένη Φουρέιρα: Φωτογραφίζει τον γιο της να παίζει στην αυλή του σπιτιού τους

-

Η Ελένη Φουρέιρα από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος της πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ζει μοναδικές στιγμές μαζί του.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια παρά το φορτωμένο της επαγγελματικό πρόγραμμα, έχει ως απόλυτη προτεραιότητα το μικρό της αγγελούδι, που είναι καρπός του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Αυτό το διάστημα, η Ελένη Φουρέιρα κάνει περιοδεία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και όταν βρίσκεται στην Αθήνα αφοσιώνεται στον Ερμή.

Το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιουλίου, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Ερμή από τον κήπο τους, ο οποίος φαίνεται να κρατά στο χέρι του μια μικρή ντομάτα.

Δείτε επίσης! Ελένη Φουρέιρα: Ο λόγος που δεν παρευρέθηκε στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού & το συμβάν με τον γιο της

«Στην καθημερινότητα μου δεν είμαι… ήρεμη με ένα παιδί, όχι! Με τρέχει ο Ερμής, δεν κοιμάμαι και νομίζω ότι έχει αποφασίσει να με φτάνει στα όρια μου. Αυτό είναι και ωραίο όμως, μαθαίνω και μεγαλώνω μαζί του. Ζω μαζί του τα πιο ωραία, έντονα και αληθινά συναισθήματα. Όσο και να με τρέχει, γιατί είναι ένα παιδί που έχει τρομερή ενέργεια και το βράδυ μας “γλεντάει” με τον μπαμπά του, χαίρομαι που έχω ένα παιδί με ενέργεια που θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο και ας τρέχω όλη μέρα από πίσω του. Μαθαίνω μαζί του πράγματα άγνωστα, που δεν ήξερα για μένα», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον γιο της.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Ελένη Φουρέιρα