Celebrity

18 Ιουλίου 2024 23:50

Γιώργος Καρκάς: Η εξομολόγηση για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά - "Θεωρούσα πως το ελέγχω. Έλεγα…"

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Καρκάς: Η εξομολόγηση για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά - "Θεωρούσα πως το ελέγχω. Έλεγα…"

-

Συνέντευξη στο περιοδικό "DownTown" και την Αμάντα Φουντή έδωσε ο Γιώργος Καρκάς.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εξάρτησή του από τις ναρκωτικές ουσίες και στον τρόπο που κατάφερε να ξεφύγει από αυτές.

Δείτε επίσης! Γιώργος Καρκάς κατά Σπύρου Μπιμπίλα: "Απαγορεύω να ξανασχολιάσει δημοσίως δηλώσεις μου"

Όσα είπε ο Γιώργος Καρκάς

«Σε ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη με φίλους δοκίμασα για πρώτη φορά και κόλλησα με κάποια πράγματα, που σε συνδυασμό με τον έρωτα, σου δίνουν το αίσθημα της πληρότητας. Γέμισαν το κενό που είχα πριν τα ξεκινήσω, κάλυψαν συναισθηματικά κενά. Βέβαια, η χρήση είναι χρήση και η εξάρτηση εξάρτηση», δήλωσε ο Γιώργος Καρκάς.

«Άρχισα σταδιακά να δυσκολεύομαι ακόμα και να πάω στο θέατρο να παίξω, γιατί είχα κολλήσει. Άρχισα από μία φορά τον μήνα, μετά κάθε 15 μέρες, μετά κάθε βδομάδα, δύο φορές τη βδομάδα… θεωρούσα πως το ελέγχω. Έλεγα: "θα κάνω άλλη μία μέρα"», πρόσθεσε.

«Γέμιζα όλο τον χρόνο μου έτσι. Αν όμως για κάτι νιώθω περήφανος, είναι για το ότι είχα μαζέψει κάποια χρήματα μέχρι τα 25 μου και δε ζήτησα ούτε μία φορά λεφτά για να αγοράσω ουσίες. Απλώς αυτοκαταστράφηκα και οικονομικά εκείνη την περίοδο», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

«Το κομμάτι της εξάρτησης από τις ουσίες σταμάτησε όταν ήμουν στη φυλακή. Το σοκ από όλο αυτό ήταν ανώτερο από την εξάρτηση. Είπα: "ή μένεις εδώ και σε ρουφάει όλο αυτό ή το παλεύεις, γιατί πολύ απλά έχεις δίκιο"», τόνισε.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP