Celebrity

18 Ιουλίου 2024 21:30

Έξαλλος ο Κάρολος με τον φρουρό του γιατί δεν βοήθησε την Καμίλα με το παλτό της - Τι του είπε;

Διάβασέ μου το...

Έξαλλος ο Κάρολος με τον φρουρό του γιατί δεν βοήθησε την Καμίλα με το παλτό της - Τι του είπε;

-

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα βρέθηκαν στα νησιά της Μάγχης, αλλά δεν πρόβλεψαν τις κακές καιρικές συνθήκες.

Το βασιλικό ζεύγος χρειάστηκε να αντιμετωπίσει μια καταρρακτώδη βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους καθώς παρακολουθούσε μια παρέλαση στην πρωτεύουσα του St Helier στο Jersey. Τόσο ο βασιλιάς όσο και η βασίλισσα, έπρεπε να κρατούν ομπρέλες για να προστατευτούν, με την Καμίλα να χρειάζεται να βάλει το πανωφόρι της. Αλλά καθώς προσπαθούσε να φορέσει την μπεζ καμπαρντίνα της, που είχε αρχικά ριγμένη στους ώμους της, δεν τα κατάφερνε, ενώ παράλληλα πάλευε να κρατήσει την ομπρέλα της.

Τότε ήταν που ζήτησε βοήθεια από τον Κάρολο και αυτό έφερε... την καταστροφή!

Ένας αναγνώστης χειλιών πιστεύει ότι ανακάλυψε τι είπε ο βασιλιάς στη σύζυγό του. Ο αναγνώστης χειλιών Jacqui Press, Συγκεκριμένα, αποκάλυψε στην Daily Mail ότι ο Κάρολος είπε στην Καμίλα: «Μετακίνησε το χέρι σου από πίσω». Τελικά δεν τα κατάφερε και ένας βοηθός κλήθηκε να βοηθήσει την Καμίλα με το παλτό της. Και ο Jacqui πιστεύει ότι ο Κάρολος τον είχε διατάξει εκνευρισμένα: «Έλα να τη βοηθήσεις!».

Επίσης, σχολιάζοντας το περιστατικό, η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς, είπε ότι η Καμίλα έχει «παρόμοια σχέση με τα αδιάβροχα όπως ο Κάρολος με τα στιλό που διαρρέουν».

Είπε στη Mirror: «Κολλημένη μόνο με το ένα χέρι στο μανίκι, ο Κάρολος στράφηκε να βοηθήσει, αλλά μόνο αφού έκανε μια γκριμάτσα που σήμανε κάποια απογοήτευση και αυξανόμενο εκνευρισμό».

«Το ανυπόμονο τράβηγμα του μανικιού της έκανε τα πράγματα χειρότερα και, όπως τα επεισόδια του με τα στιλό, φαίνεται να κοιτάζει πίσω σε κατάσταση ιδιοτροπίας για να ζητήσει από κάποιον άλλο από το προσωπικό να κάνει τη δουλειά αντί αυτού. Η καημένη η Καμίλα είναι απογοητευμένη μέσα στο παλτό, αλλά λίγο πριν ξαναβρεί τη πόζα και την ψυχραιμία της και να επιστρέψει στον βασιλικό της ρόλο», πρόσθεσε.

Photo Credits: ZUMA PRESS