Celebrity

17 Ιουλίου 2024 23:25

Κατερίνα Στικούδη: Έξαλλη με τα σχόλια για τα κιλά του δεύτερου γιου της - "Δεν μπορείς να λες ένα βρέφος χοντρό..."

Διάβασέ μου το...

Κατερίνα Στικούδη: Έξαλλη με τα σχόλια για τα κιλά του δεύτερου γιου της - "Δεν μπορείς να λες ένα βρέφος χοντρό..."

-

Η Κατερίνα Στικούδη πριν από μερικούς μήνες έγινε για δεύτερη φορά μαμά και κρατάει στην αγκαλιά της το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Η τραγουδίστρια λίγο καιρό αφότου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη, επέστρεψε κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη να έχει φορτωμένη καθημερινότητα, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα στα social media.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο και θέλησε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια ή στις συμβουλές που δέχεται σχετικά με το νεογέννητο παιδί της.

Δείτε επίσης! Κατερίνα Στικούδη: Αποκάλυψε ποιος θα βαφτίσει τον δεύτερο γιο της, Νικόλα

«Α είναι μόλις πέντε μηνών. Πόσα κιλά είναι; Α είναι λίγο βαρύς, είναι λίγο χοντρούλης. Θηλάζεις; Αποκλειστικά; Μα τι έχει αυτό το γάλα σου;», είπε η Κατερίνα Στικούδη στο βίντεο αποκαλύπτοντας τις ερωτήσεις που δέχεται.

«Δεν μπορείς να λες ένα βρέφος χοντρό. Γενικά δεν σχολιάζουμε, ο καθένας θα τρώει ότι θέλει», πρόσθεσε στη συνέχεια εκνευρισμένη η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

@stikouditok ??#tiktok #fyp #foryourpage #xyzbca #stikouditok #mybaby ? πρωτότυπος ήχος - Κατερίνα Στικούδη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ