Celebrity

17 Ιουλίου 2024 18:42

Σπύρος Μπιμπίλας για δηλώσεις Βλαδίμηρου Κυριακίδη: "Ένα μεγάλο πρόβλημα που μάλλον δεν το γνωρίζει είναι…"

Διάβασέ μου το...

Σπύρος Μπιμπίλας για δηλώσεις Βλαδίμηρου Κυριακίδη: "Ένα μεγάλο πρόβλημα που μάλλον δεν το γνωρίζει είναι…"

-

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε σε όσους συναδέλφους του επιλέγουν να ασχοληθούν με την πολιτική.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δήλωσε: «Δικαίωμα τους είναι ηθοποιοί να μπουν στην πολιτική, εγώ δεν θα έμπαινα. Δικαίωμα τους είναι όμως. Από τη στιγμή που πιστεύουν ότι μπορούν να συνεισφέρουν στα κοινά, καλά κάνουν και μπαίνουν. Αλλά η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι κακώς κάνουν και μπαίνουν. Δεν συνεισφέρουν με τίποτα. Η Μελίνα Μερκούρη βοήθησε τον πολιτισμό. Μιλάμε για μια απίστευτη προσωπικότητα με εγκυκλοπαιδική μόρφωση. Δεν ήταν μια σταρ που αποφάσισε να μπει στην πολιτική. Ήξερε τι ήθελε, τι έκανε, είχε άποψη, είχε προσωπικότητα».

Η ενόχληση του Σπύρου Μπιμπίλα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Η δήλωση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη ενόχλησε τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος εκτός από ηθοποιός, είναι και βουλευτής με την "Πλεύση Ελευθερίας".

Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Summer’s Cool" και απάντησε στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Για μένα ο Βλαδίμηρος είναι ένα από τα αξιαγάπητα πλάσματα, είναι και φίλος μου. Είναι σοβαρός ηθοποιός και έχει κάνει μια απίστευτη πορεία. Η κρίση του είναι λίγο επιπόλαια. Πάρα πολύ σημαντικοί ηθοποιοί που υπήρξαν στο κοινοβούλιο, όπως η Αιμιλία Υψηλάντη, έχει κάνει πολλά για τους ηθοποιούς. Αυτόν τον πρώτο χρόνο που μπήκα στη Βουλή, δεν αισθάνομαι πολιτικός. Αισθάνομαι συνδικαλιστής που μπήκε να λύσει τα προβλήματα του κλάδου μας. Ένα μεγάλο πρόβλημα που μάλλον δεν το γνωρίζει ο Βλαδίμηρος, είναι ότι οι ηθοποιοί που είχαν δελτία παροχής υπηρεσιών τους απέκλειαν από το επίδομα ανεργίας. Όταν κάνουμε τέτοιου είδους κρίσεις ας βλέπουμε και τι έχει γίνει από τον ηθοποιό που έχει μπει στη βουλή και ονομάζεται “πολιτικός”. Να μην κάνουμε κρίσεις εκ του προχείρου! Πρέπει να είναι από όλα τα επαγγέλματα μέσα στη βουλή αντιπροσωπευτικά για να μιλάνε για τα προβλήματα του κάθε κλάδου. Με εξοργίζουν τα εύκολα σχόλια στις αναρτήσεις εξαιτίας αυτού που είπε ο Βλαδίμηρος. Υπάρχει ένας οχετός που λένε ότι μπήκαμε να τα πάρουμε. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι ενισχύουμε το κόμμα μας. Έχουν την άποψη ότι όλοι οι βουλευτές τα αρπάζουν. Δεν είναι έτσι», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Να σημειώσουμε, πως ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε κάνει και μια ανάρτηση στο Facebook και είχε γράψει για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη: «Κρίμα που ένας τόσο σημαντικός συνάδελφος κρίνει χωρίς να ψάξει! Το σημαντικό πρόβλημα των ανέργων ηθοποιών με μπλοκάκι ή μελών ΑΜΚΕ λύθηκε μέσα από την βουλή με επίκαιρες ερωτήσεις και διαβουλεύσεις με υπουργούς και άλλα σοβαρά θέματα το ίδιο. Όλα τα επαγγέλματα χρειάζονται στην βουλή».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ