Celebrity

17 Ιουλίου 2024 11:14

Φαίη Μαυραγάνη: Ταξίδι στις ΗΠΑ χωρίς τον Νίκο Μάνεση - "Δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να ακολουθήσει"

Διάβασέ μου το...

Φαίη Μαυραγάνη: Ταξίδι στις ΗΠΑ χωρίς τον Νίκο Μάνεση - "Δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να ακολουθήσει"

-

Λίγες ημέρες μετά το φινάλε της εκπομπής της "Στούντιο με θέα" η Φαίη Μαυραγάνη ταξίδεψε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Σιάτλ.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και έχει ανεβάσει αρκετά στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της εκεί.

Η Φαίη Μαυραγάνη αποκάλυψε μάλιστα πως πρόκειται για την τρίτη φορά που κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι. Μία φορά έχει πάει στο Σιάτλ με τη κόρη της Λυδία και δύο φορές με τον γιο της Φώτη. Όσο για τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση; Όπως έγραψε η δημοσιογράφος, ο Νίκος Μάνεσης δεν κατάφερε να την ακολουθήσει σε αυτό το μακρινό ταξίδι.

"Τρίτη φορά στο Seattle, μία με Λυδία, δύο με Φώτη, ο Νίκος δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να ακολουθήσει σε ένα τόσο μακρινό ταξίδι.

Μάλλον το λες σχεδόν στην άλλη άκρη του κόσμου, πάνω από Ευρώπη, Ατλαντικό, Γροιλανδία, Καναδά και άφιξη μετά από πολλές ώρες στην πόλη όπου γεννήθηκαν η Boing, η Αmazon, η Microsoft και τα Starbucks, λίγο πιο κάτω από την Αλάσκα.

Ταξίδι όμορφο και συνάντηση ζωής κάθε φορά με τον αδελφό της μαμάς μου, τον αγαπημένο μου θείο Νίκο. Καύσωνα βρήκαμε και εκεί και σε καύσωνα επιστρέψαμε" έγραψε η Φαίη Μαυραγάνη.