Celebrity

17 Ιουλίου 2024 10:15

Σωτηρία - Power of Love: "Μπορώ να ικανοποιήσω τρεις άντρες ταυτόχρονα σε όλους τους τομείς"

Διάβασέ μου το...

Σωτηρία - Power of Love: "Μπορώ να ικανοποιήσω τρεις άντρες ταυτόχρονα σε όλους τους τομείς"

-

Στο "Κόκκινο Δωμάτιο" συναντήθηκαν η Σωτηρία Δεμίρογλου και ο Νίκος Πελετιέ στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του "Power of Love". Οι δυο τους επιχείρησαν να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα μεταξύ τους, ενώ πάνω στην κουβέντα η Σωτηρία υποστήριξε ότι θα μπορούσε να ικανοποιήσει τρεις άντρες σε όλους τους τομείς: οικονομικά, συναισθητικά και ερωτικά.

"Πες κάτι ουσιώδες, πέρα από τις μπούρδες που λες, γιατί έχω βαρεθεί να σε ακούω. Πέρα από την πλάκα, Νίκο, όλες σχεδόν οι απόψεις σου με κουράζουν και με νευριάζουν. Αυτά που λες για τη γυναίκα. Δεν θυμάμαι τώρα μία συγκεκριμένη άποψη, αλλά, όταν τις ακούω, λέω: τι λέει το άτομο; Είναι και ο τρόπος σου" είπε αρχικά η Σωτηρία στον Νίκο.

Ο ίδιος με τη σειρά του σχολίασε: "Όταν δύο άνθρωποι που έχουν χημεία έρθουν πιο κοντά, γίνονται αλλαγές και από τους δύο χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουν. Έχεις κι εσύ έντονες απόψεις για τους άντρες".

Όταν ο Νίκος Πελετιέ ρώτησε κατόπιν τη Σωτηρία Δεμίρογλου εάν θα μπορούσε να ικανοποιήσει τρεις άντρες ταυτόχρονα σε όλους τους τομείς, οικονομικά, συναισθητικά και ερωτικά, εκείνη του απάντησε με νόημα: "Ναι, γιατί δεν μπορώ;".

Η Σωτηρία πρόσθεσε: "Γιατί εσύ τι παραπάνω έχεις; Νομίζεις ότι είσαι ο Andrew Tate, ρε φίλε! Βρες πρώτα μία γυναίκα και μετά μιλάμε. Τόσες υπάρχουν. Στο Power of Love σε βλέπω ότι την ψάχνεις, έξω τίποτα".

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ