Wellbeing

17 Ιουλίου 2024 15:38

Ελένη Χατζίδου: Η γυμναστική που κάνει και έχει υπέροχο σώμα - "Απ' τις καλύτερες προπονήσεις ever"

Διάβασέ μου το...

Ελένη Χατζίδου: Η γυμναστική που κάνει και έχει υπέροχο σώμα - "Απ' τις καλύτερες προπονήσεις ever"

-

Μπορεί να είναι μανούλα και να έχει μια ιδιαίτερα απαιτητική καθημερινότητα, ωστόσο η Ελένη Χατζίδου δεν παραλείπει την γυμναστική! Η ίδια, έχει υπέροχο σώμα, κάτι που οφείλει στην συστηματική προπόνηση και την σωστή διατροφή.

Το πρωί της Τετάρτης 17/7, η Ελένη Χατζίδου ανέβασε στο Instagram ένα σχετικό στιγμιότυπο και μας έδειξε τι είδος γυμναστικής επιλέγει. Η ίδια, προτιμά την αερόβια άσκηση και πιο συγκεκριμένα το cycling. "Θα με θυμηθείς... για μένα απ τις καλύτερες προπονήσεις ever!" γράφει στην λεζάντα της ανάρτησής της.

«Με έβαλε ο σύντροφός μου σε πρόγραμμα, γιατί ασχολείται χρόνια με τη γυμναστική. Κι εγώ έκανα γυμναστική, αλλά νομίζω ότι δεν έκανα τη σωστή γυμναστική και, σίγουρα, τη σωστή διατροφή. Αν πεινάσω και τρελαθώ, θα κάνω την παρασπονδία μου. Δεν θα κάτσω να τρέμω και να λιποθυμήσω, είπαμε! Αλλά όταν τρως ανά δύο ώρες, πώς να πεινάσεις;Κάνω bodybike, spinning, πιλάτες, ιδρώνω πολύ! Ο προπονητής μου με έχει κάνει να πορωθώ!» έχει αποκαλύψει στο παρελθόν σχετικά με το πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που ακολουθεί.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Χατζίδου


VIDEO