Celebrity

17 Ιουλίου 2024 08:17

Ντορέττα Παπαδημητρίου: "Πεινούσα, κάθε μέρα ζυγιζόμασταν" - Τι είπε για το ντόπινγκ στον στίβο;

Διάβασέ μου το...

Ντορέττα Παπαδημητρίου: "Πεινούσα, κάθε μέρα ζυγιζόμασταν" - Τι είπε για το ντόπινγκ στον στίβο;

-

Την Ντορέττα Παπαδημητρίου υποδέχτηκε στο "Καλύτερα αργά" το βράδυ της Τρίτης 16 Ιουλίου η Αθηναΐς Νέγκα.

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία της από τα χρόνια της ρυθμικής γυμναστικής και ειδικά τη λογική του "δεν τρώμε" που υπήρχε τότε.

"Το δεν τρώμε" στη ρυθμική από πολύ μικρή ηλικία είναι πολύ σημαντικό. Κι εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε ιδιαίτερη επιστημονική φροντίδα γύρω από αυτό το κομμάτι. Όλα τα κορίτσια απλά δεν τρώγαμε, ή τρώγαμε πολύ λίγο. Πεινούσα, κάθε μέρα ζυγιζόμασταν, έπρεπε να ήμασταν σταθερές.

Θυμάμαι τις Κυριακές επειδή είχαμε ρεπό, το Σάββατο με το που τελείωνα την προπόνηση πήγαινα και έτρωγα, γιατί την Κυριακή πάλι δεν θα έτρωγα. Οπότε τη Δευτέρα που θα ζυγιζόμουν, μία η άλλη θα ήμουν. Είναι ένα θέμα αυτό σε αυτές τις ηλικίες, μιλάμε για κορίτσια 12-14 ετών. Το κάνεις επειδή έχεις μπει στο τριπάκι που έχεις προπονητές που πιέζουν γι' αυτό. Εγώ ήμουν μονίμως στο πρέπει να αδυνατίσεις γιατί ήμουν μυώδης και έπρεπε να το διαχειριστώ αυτό" είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Όταν στη συνέχεια η ηθοποιός ρωτήθηκε για τον στίβο και το ντόπινγκ, ξεκαθάρισε: "Δεν ήρθαν ποτέ αντιμέτωπη με το ντόπινγκ. Σταμάτησα άλλωστε και αρκετά νωρίς, ήμουν ακόμα στην κατηγορία κορασίδων. Δεν θα το έκανα ποτέ, αλλά δεν βρέθηκα σε κάποια θέση που να μου πει κάποιος ότι πρέπει να το κάνω. Είναι κάτι πάρα πολύ κακό και επικίνδυνο και δεν πρέπει να συμβαίνει".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ