Celebrity

16 Ιουλίου 2024 14:19

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αντιδρά στη δήλωση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη: "Κρίμα που κρίνει χωρίς να ψάξει"

Διάβασέ μου το...

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αντιδρά στη δήλωση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη: "Κρίμα που κρίνει χωρίς να ψάξει"

-

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αναφέρθηκε σε όσους συναδέλφους του επιλέγουν να βρεθούν στην πολιτική.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δήλωσε: "Δικαίωμα τους είναι ηθοποιοί να μπουν στην πολιτική, εγώ δεν θα έμπαινα. Δικαίωμα τους είναι όμως. Από τη στιγμή που πιστεύουν ότι μπορούν να συνεισφέρουν στα κοινά, καλά κάνουν και μπαίνουν. Αλλά η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι κακώς κάνουν και μπαίνουν. Δεν συνεισφέρουν με τίποτα".

Η παραπάνω δήλωση προκάλεσε ωστόσο την αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος εκτός από ηθοποιός, είναι και βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, αφού δημοσίευσε στο προφίλ του δημοσίευμα με την επίμαχη συνέντευξη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, σχολίασε: "Κρίμα που ένας τόσο σημαντικός συνάδελφος κρίνει χωρίς να ψάξει! Το σημαντικό πρόβλημα των ανέργων ηθοποιών με μπλοκάκι ή μελών ΑΜΚΕ λύθηκε μέσα από την βουλή με επίκαιρες ερωτήσεις και διαβουλεύσεις με υπουργούς και άλλα σοβαρά θέματα το ίδιο. Όλα τα επαγγέλματα χρειάζονται στην βουλή".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

Μπιμπιλας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ