Celebrity

16 Ιουλίου 2024 15:00

Μπράντι Λοβ: Με φανέλα του Παναθηναϊκού σε ελληνικό νοσοκομείο - "Σας ευχαριστώ πρωταθλητές Ευρώπης για την αγάπη σας"

Διάβασέ μου το...

Μπράντι Λοβ: Με φανέλα του Παναθηναϊκού σε ελληνικό νοσοκομείο - "Σας ευχαριστώ πρωταθλητές Ευρώπης για την αγάπη σας"

-

Στην Ελλάδα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Μπράντι Λοβ. Δυστυχώς, πριν λίγες ημέρες η διάσημη πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών είχε ένα ατύχημα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα η Μπράντι Λοβ είχε ένα σοβαρό ατύχημα με βάρκα, με συνέπεια να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Την Δευτέρα 15 Ιουλίου η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους του Παναθηναϊκού για την αγάπη τους και για τον λόγο αυτό μάλιστα ντύθηκε στα... πράσινα.

"Thank you European Champs for the outpouring of love and well wishes #athens #Panathinaikos #Greece ???? I shall return ! Σας ευχαριστώ πρωταθλητές Ευρώπης για την αγάπη σας και τις όμορφες ευχές σας" ήταν το μήνυμα της στο Instagram.

Πριν λίγες ημέρες σε άλλη της ανάρτηση η Μπράντι Λοβ εξηγούσε πώς κατέληξε στο νοσοκομείο, λέγοντας: "Ήρθα στην Ελλάδα στις αρχές του μήνα, επειδή θέλω να επενδύσω στο real estate. Μαζί με τον σύντροφό μου έχουμε αποφασίσει να μετακομίσουμε κάποια στιγμή στην Ελλάδα. Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε όπως κάθε άλλο ταξίδι μας στην Ελλάδα. Απερίγραπτη ομορφιά, οι άνθρωποι, το φαγητό… όλα είναι υπέροχα εδώ.

Κατέληξα σε ένα νοσοκομείο στην Ελλάδα. Την περασμένη Παρασκευή είχα ένα τρομακτικό ατύχημα με βάρκα. Χρειάστηκαν τέσσερις ώρες στο χειρουργείο προκειμένου να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Ευτυχώς, θα ζήσω. Το νοσοκομείο στο νησί του Ιονίου υστερεί. Δεν είναι έτσι όπως πρέπει. Η Αθήνα έχει κορυφαία νοσοκομεία, κορυφαίους γιατρούς. Είχα μείνει άναυδη με την καθαριότητα".