Celebrity

16 Ιουλίου 2024 09:18

Σοφία Παθέκα - Λεωνίδας Παπασταύρου: Χωρισμός "βόμβα" μετά από 21 χρόνια γάμου

Διάβασέ μου το...

Σοφία Παθέκα - Λεωνίδας Παπασταύρου: Χωρισμός "βόμβα" μετά από 21 χρόνια γάμου

-

Χωρισμός-βόμβα στην ελληνική showbiz, καθώς μπήκαν τίτλοι τέλους στον γάμο της Σοφίας Παθέκα και του Λεωνίδα Παπασταύρου μετά από 21 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso και του Ηλία Μαραβέγια, η γνωστή γυμνάστρια και ο θωρακοχειρουργός έχουν μπει σε τροχιά διαζυγίου, το οποίο δεν αναμένεται να είναι και τόσο φιλικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας το ζευγάρι περνούσε σοβαρή κρίση στη σχέση του εδώ και μερικά χρόνια για αυτό άλλωστε είχαν πάρα πολύ καιρό να πραγματοποιήσουν κάποια κοινή κοσμική εμφάνιση.

Παρόλα αυτά η Σοφία Παθέκα είχε καταφέρει να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς γινόνταν προσπάθεια να σταθεί όρθιος ο γάμος τους, κυρίως για χάρη των γιων τους ηλικίας 15 και 20 ετών.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη, με τη Σοφία Παθέκα να παίρνει την απόφαση να φύγει από το σπίτι όπου ζούσαν μαζί με τον Λεωνίδα Παπασταύρου στα βόρεια προάστια. Έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες από τότε που η ίδια νοίκιασε το δικό της διαμέρισμα, πάλι στα βόρεια προάστια και προσπαθεί να βρει τα πατήματα της μέσω εργασιοθεραπείας. Εξάλλου η Σοφία Παθέκα αγαπάει πολύ τη δουλειά της και όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται ως personal trainer.

Αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο για τα προσωπικά της ζητήματα, η Σοφία Παθέκα έχει στο πλευρό της λίγους καλούς φίλους, που είναι και οι μόνοι που γνωρίζουν ακριβώς τις καταστάσεις που πέρασε μέχρι να οδηγηθεί στο διαζύγιο.

Με τον πρώην πλέον σύζυγό της Λεωνίδα Παπασταύρου δεν έχει καθόλου επικοινωνία και τις μεταξύ τους συνεννοήσεις έχουν αναλάβει δικηγόροι τους.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp