Celebrity

15 Ιουλίου 2024 11:15

Βασιλιάς Κάρολος: Το μήνυμα στήριξης στην Εθνική Αγγλίας μετά την ήττα της στον τελικό του Euro 2024

Διάβασέ μου το...

Βασιλιάς Κάρολος: Το μήνυμα στήριξης στην Εθνική Αγγλίας μετά την ήττα της στον τελικό του Euro 2024

-

Η εκπληκτική Ισπανία επικράτησε στον τελικό του Euro 2024 με 2-1 της μαχητικής Αγγλίας, χάρη σε χρυσό γκολ του Ογιαρθάμπαλ στο 86ο λεπτό και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του μεγάλου τελικού, ο βασιλιάς Κάρολος, με επιστολή του στον προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης.

"Παρόλο που η νίκη μπορεί να σας ξέφυγε απόψε το βράδυ, ωστόσο η σύζυγός μου και εγώ μαζί με όλη την οικογένειά μου καλούμε εσάς και την ομάδα σας να κρατήσετε τα κεφάλια ψηλά».

Όλοι όσοι έχουν συμμετάσχει σε αθλητικές δραστηριότητες οποιουδήποτε επιπέδου θα ξέρουν πόσο απελπισμένοi μπορεί να νιώθουν με ένα τέτοιο αποτέλεσμα όταν το έπαθλο ήταν τόσο κοντά...

Αλλά να ξέρετε ότι η επιτυχία της Εθνικής Αγγλίας να φτάσει στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι πραγματικά ένα μεγάλο επίτευγμα από μόνο του και κάνει περήφανο το έθνος, που θα συνεχίσει να "βρυχάται" για τα Τρία Λιοντάρια σήμερα - και για τους πολλούς θριάμβους που δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πρόκειται να έρθουν" γράφει στην επιστολή του ο βασιλιάς Κάρολος.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: afpforum