Celebrity

15 Ιουλίου 2024 23:21

Σοφία Αλιμπέρτη: Σπάνια εμφάνιση για την ηθοποιό! Ο γιος της, Μιχαήλ Βαρθακούρης την φωτογραφίζει στις καλοκαιρινές της διακοπές

Διάβασέ μου το...

Σοφία Αλιμπέρτη: Σπάνια εμφάνιση για την ηθοποιό! Ο γιος της, Μιχαήλ Βαρθακούρης την φωτογραφίζει στις καλοκαιρινές της διακοπές

-

Το καλοκαίρι είναι εδώ και σύσσωμη η ελληνική showbiz έχει ξεκινήσει τις διακοπές της! Η Σοφία Αλιμπέρτη, είναι ανάμεσα σε αυτούς που χαίρονται τον ήλιο και την θάλασσα, αλλά και στιγμές χαλάρωσης.

Ο γιος της, Μιχαήλ Βαρθακούρης, την φωτογράφισε σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο και ανέβασε την σχετική φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Η ίδια, έχει μετακομίσει εδώ και αρκετά χρόνια στην Πάρο, τόπο καταγωγής του πατέρα των παιδιών της, Γιάννη Πάριο.

Για την απόφασή της αυτή, η Σοφία Αλιμπέρτη έχει δηλώσει:

"Δεν σταμάτησα την τηλεόραση μέσα σε μια μέρα. Δούλευα από 12 χρονών, κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και την εικόνα μου. Είχε ξεφύγει τότε το πράγμα και έβγαινε ο καθένας να πει ό,τι θέλει για σένα. Έχω αλλάξει εγώ. Με κούρασε όλο αυτό, σιχτίρισα, μου χάλασε το στομάχι και είπα δεν υπάρχει λόγος, ας φύγω. Δεν προσαρμόστηκα ποτέ στην Αθήνα.

Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο, γιατί εκτός από τα υπέροχα παιδιά μου, μου χάρισε και μια πατρίδα. Η Πάρος ήταν το σημείο αναφοράς μου. Ο πρώτος χρόνος εντάξει, ο δεύτερος οκ, στον τρίτο άρχισα να βαριέμαι και λέω κάτι πρέπει να κάνω. Έμπλεξα με τα μαγαζιά. Αν πω ότι θα ανοίξω ξανά μαγαζί, χαστούκισε με. Δεν θέλω να ανοίξω ποτέ ξανά δικές μου επιχειρήσεις, είναι σαν να σε αντιμετωπίζουν από την αρχή σαν κλέφτη. Όλο το σύστημα είναι εναντίον σου. Οι άνθρωποι που το κάνουν είναι ήρωες".

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Σοφία Αλιμπέρτη

Photo Credits: NDP