Celebrity

14 Ιουλίου 2024 09:32

Γιώργος Σαμπάνης & Ιωάννα Σαρρή: Η αλήθεια για τις φήμες περί γάμου μετά την εμφάνιση του μοντέλου με μονόπετρο

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Σαμπάνης & Ιωάννα Σαρρή: Η αλήθεια για τις φήμες περί γάμου μετά την εμφάνιση του μοντέλου με μονόπετρο

-

Έπειτα από δύο χρόνια σχέσης ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Και μπορεί το υπέροχο μονόπετρο που κοσμεί το χέρι της Ιωάννας Σαρρή να πυροδοτήσει τις φήμες για επικείμενο γάμο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews και της Κορύνας Μανταγάρη, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Διαβάστε επίσης! Γιώργος Σαμπάνης: Έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Σαρρή; Το μονόπετρο και η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο είναι ευτυχισμένοι μαζί και όλα δείχνουν ότι η σχέση τους οδεύει προς την επισημοποίηση, αλλά η πρόταση γάμου δεν έχει γίνει ακόμα.

«Αυτό που σχεδιάζουν και για το οποίο ανυπομονούν είναι οι καλοκαιρινές διακοπές που αναμένονται περίπου τον Δεκαπενταύγουστο. Είναι κάτι με το οποίο αδημονούν γιατί ο Γιώργος βρίσκεται αυτό το διάστημα σε περιοδεία και οι ρυθμοί δουλειά; είναι πραγματικά εξαντλητικοί», δήλωσε στην Real πρόσωπο από το περιβάλλον του τραγουδιστή.

Το καλοκαίρι τους περιλαμβάνει πολλά ταξίδια. Ο Γιώργος Σαμπάνης θα πραγματοποιήσει συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, με τίτλο «Λες και με ξέρεις tour 2024». Ωστόσο ο τραγουδιστής και η σύντροφός του έχουν ήδη προγραμματίσει την καλοκαιρινή τους ανάπαυλα και ανυπομονούν να έρθει ο Δεκαπενταύγουστος.

σαρρή σαμπάνης