Celebrity

13 Ιουλίου 2024 11:30

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι δήλωνε ένα χρόνο πριν για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας

Διάβασέ μου το...

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι δήλωνε ένα χρόνο πριν για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας

-

Πατέρας για πρώτη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα». Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η σύντροφος του τραγουδιστή, Αλεξάνδρα Νίκα, είναι έγκυος, βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης και περιμένει αγόρι.

Το FTHIS, επικοινώνησε με ανθρώπους από το στενό περιβάλλον του Κωνσταντίνου Αργυρού, οι οποίοι αναφέρουν πως πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό ζήτημα.

Διαβάστε επίσης! Κωνσταντίνος Αργυρός: Πατέρας για πρώτη φορά ο τραγουδιστής;

Ένα χρόνο πριν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραχώρησε συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά και είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργήσει οικογένεια.

«Είναι από τα πράγματα που θέλω να πετύχω στη ζωή μου, κάποια στιγμή θέλω να καταφέρω να κάνω την οικογένεια. Δεν το φοβάμαι καθόλου να κάνω οικογένεια, έρχεται με τη σειρά, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η στιγμή αυτή, δεν υπάρχει ηλικία, όπως στα φέρνει η ζωή. Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν. Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω, θέλω να είμαι αυθόρμητος. Όταν νιώσω αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, θα το κάνω», είχε πει τότε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Κωνσταντίνος Αργυρός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ