Media

12 Ιουλίου 2024 18:58

Live News: Αυλαία για την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου - Ανακοίνωσε την ημερομηνία επιστροφής του

Διάβασέ μου το...

Live News: Αυλαία για την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου - Ανακοίνωσε την ημερομηνία επιστροφής του

-

Αυλαία έριξε για την καλοκαιρινή σεζόν, η εκπομπή του Νίκου Ευγγελάτου στο Mega, Live News. Ο παρουσιαστής, ευχαρίστηκε το κοινό αλλά και το κανάλι και ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στις 26/8!

"Εδώ λοιπόν πέφτουν οι τίτλοι τέλος της πέμπτης σεζόν της εκπομπής μας στο Mega. Μας χαρίσατε μία εξαιρετική χρονιά και όλοι μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για αυτό. Κάθε μέρα, κάθε ιστορία που είδατε αλλά και καθετί που προσπαθήσαμε να σας μεταδώσουμε ήταν αποτέλεσμα πολλών ωρών δουλειάς και μεγάλης προσπάθειας όλων μας.

Είχε όμως μια ομπρέλα προστασίας η εκπομπή που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Το λέω συνήθως κάθε σεζόν στο Mega, στο τέλος, το ότι βλέπετε μία εκπομπή όπου κανένας δε θα μας πει τι θα πούμε. Αυτά τα πεντέμισι χρόνια της εκπομπής στο Mega ήταν χρόνια δημοσιογραφικής ελευθερίας. Δεν επέβαλε κάνεις, ούτε ο ιδιοκτήτης του σταθμού, Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά ούτε και ο Σταμάτης Μαλέλης τι θα πούμε.

Ήταν αποτέλεσμα της δικής μας δημοσιογραφικής έρευνας με τη δική μας ελευθερία, πράγμα σπάνιο για τη δουλειά μας, με τα μέσα και την κάλυψη που χρειαζόμαστε κι αυτό δεν μπορούμε ούτε να το αγνοήσουμε, ούτε να το ξεχάσουμε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη σας, το ραντεβού μας είναι στις 26 Αυγούστου. Καλό καλοκαίρι", ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:


VIDEO