Celebrity

12 Ιουλίου 2024 14:40

Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση για τη συνεργασία της με τον Tranno στα MAD VMA - "Μου πρότειναν να κάνω κάτι δύσκολο και αμήχανο για μένα…"

Διάβασέ μου το...

Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση για τη συνεργασία της με τον Tranno στα MAD VMA - "Μου πρότειναν να κάνω κάτι δύσκολο και αμήχανο για μένα…"

-

Η Καίτη Γαρμπή ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στα MAD VMA 2024.

Η γνωστή τραγουδίστρια κατά την διάρκεια της εμφάνισής της στη σκηνή έκανε μια ανατρεπτική συνεργασία.

Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή τραγούδησε με τον Tranno το κομμάτι "Sukarie" και αποθεώθηκε από το κοινό.

Δείτε επίσης! Καίτη Γαρμπή: "Είναι εξωφρενικά άδικο να συγκρίνουν τον Δημήτρη Σχοινά με εμένα και τον Διονύση! Αν δεν ήταν καλός…"

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για τον Tranno

Το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Ιουλίου η Καίτη Γαρμπή έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Tranno και τη συνεργασία τους.

«"Για μένα είναι εύκολο να είμαι με 10000 άτομα. Το δύσκολο είναι να είμαι με ένα". Αυτό το είπε η Joan Baez και μου ταίριαξε απόλυτα στη φάση που μου πρότειναν να κάνω κάτι δύσκολο και αμήχανο για μένα όπως το να μοιραστώ τη σκηνή των Madvma24 με τον Τρανό, ένα καλλιτέχνη που υπηρετεί ένα είδος του οποίου δεν είμαι φαν, δεν συμπαθώ αλλά ομολογώ πως κατά καιρούς ξεχωρίζω κάποια τραγούδια απ’ αυτά και "κολλάω" άσχημα! Έτσι κόλλησα κι όταν άκουσα το Sukarie! Και -το σύμπαν που λέμε-μου το έφερε μπροστά μου και έτσι είχα τη χαρά 1ον να γνωρίσω τον Χρήστο Τρανό ο οποίος είναι ένα γλυκύτατο και πολύ ευγενικό παιδί και 2ον να δοκιμάσω ένα είδος που δεν πίστευα ότι θα μου ταιριάξει και θα του ταιριάξω κι εγώ! Η συνέχεια προσεχώς…», έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

Δείτε την ανάρτησή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ