Celebrity

12 Ιουλίου 2024 14:18

Ψυχοκόρες: Η ανάρτηση του Πάνου Κρανιδιώτη για το τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς

Διάβασέ μου το...

Ψυχοκόρες: Η ανάρτηση του Πάνου Κρανιδιώτη για το τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς

-

Το βράδυ της Πέμπτης 11 Ιουλίου γράφτηκε η τελευταία πράξη της συγκλονιστικής διαδρομής των "Ψυχοκορών" στον ΑΝΤ1, με τη Μαρίκα, τη Βασιλική, τη Φρόσω και τη Δεσποινιώ να κλείνουν οριστικά πίσω τους την πόρτα σε όσα τις πόνεσαν.

Τα 4 κορίτσια, αλλά και όλοι οι ήρωες της σειράς που καθήλωσε κοινό και κριτικούς, βάδισαν σε επικίνδυνα μονοπάτια, πάλεψαν για τη ζωή και την ύπαρξή τους, με τελικό προορισμό τη λύτρωση και την εξιλέωση.

Το φινάλε των "Ψυχοκορών" καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, ενώ ο Πάνος Κρανιδιώτης που υποδύθηκε τον Πολίτη, λίγες ώρες πριν την προβολή του τελευταίου επεισοδίου θέλησε να ευχαριστήσει όσους του έστειλαν όμορφα λόγια για την ερμηνεία του στη σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: "Με την ευκαιρία της προβολής απόψε του τελευταίου επεισοδίου, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλες τις φίλες και όλους τους φίλους, διαδικτυακούς και μη, για τα πολύ όμορφα λόγια που μου είπατε - στείλατε, σε ότι αφορά την ερμηνεία μου στη σειρά.. Σας ευχαριστώ πολύ!".

Πολιτης