Celebrity

12 Ιουλίου 2024 11:45

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αποκάλυψε on air το νέο μέλος του "Πάμε Δανάη"

Διάβασέ μου το...

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αποκάλυψε on air το νέο μέλος του "Πάμε Δανάη"

-

Φινάλε για τη φετινή σεζόν έκαναν το πρωί της Παρασκευής 12 Ιουλίου ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη στο "Κοινωνία Ώρα Mega", δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές για τις 2 Σεπτέμβριου.

Λίγο πριν το κλείσιμο της ενημερωτικής εκπομπής, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη έδωσαν το λόγο στον Θεολόγο Ηλιού που βρισκόταν στην Χαλκιδική, προκειμένου να αποχαιρετήσει και ο ίδιος.

Τότε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έκανε μια αποκάλυψη, καθώς ανέφερε πως τη νέα σεζόν, o δημοσιογράφος Θεολόγος Ηλιού φεύγει από την "Κοινωνία Ώρα Mega" με προορισμό το "Πάμε Δανάη".

"Κάτι θέλει να πει ο Θεολόγος πριν κλείσουμε", είπε η Ανθή Βούλγαρη, με τον Θεολόγο Ηλιού να εύχεται καλό καλοκαίρι και να δίνει ραντεβού στις 2 Σεπτεμβρίου.

"Καλά, 2 Σεπτεμβρίου δεν θα είσαι εσύ, γιατί από ότι πληροφορούμαι θα είσαι στην άλλη εκπομπή. Θα πάει στη Δανάη, φεύγει από εμάς" απάντησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

"Πάνω από το πτώμα μου αυτό. Δεν παίζει αυτό το πράγμα. Ο Θεολόγος είναι δικός μας, η ομαδάρα αυτή δεν φεύγει, το πολύ πολύ να εμπλουτιστεί" ξεκαθάρισε η Ανθή Βούλγαρη.

"Τώρα δεν πάω πουθενά", αποκρίθηκε ο Θεολόγος Ηλιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ