Media

12 Ιουλίου 2024 10:16

Κοινωνία Ώρα Mega: Αυλαία για την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο - Ανακοίνωσαν την ημερομηνία επιστροφής τους

Διάβασέ μου το...

Κοινωνία Ώρα Mega: Αυλαία για την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο - Ανακοίνωσαν την ημερομηνία επιστροφής τους

-

Το πρωί της Παρασκευής 12 Ιουλίου αυλαία έριξε η εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega" και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσαν το ραντεβού μαζί τους για τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Οι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι ευχαρίστησαν όλους τους συνεργάτες τους και ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι.

 Δείτε επίσης! Ανθή Βούλγαρη: To on air τηλεφώνημα που δέχθηκε από την Δανάη Μπάρκα - "Όχι δεν έχεις εκπομπή"

Όσα είπαν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη

«Με ένα μεγάλο χαμόγελο και αυτή είναι η μεγάλη μας ικανοποίηση ότι και αυτή τη χρονιά την ολοκληρώσαμε χωρίς να έχουμε αρρώστιες, χωρίς να έχουμε οτιδήποτε… Να δώσουμε ένα ραντεβού 2 Σεπτέμβρη. Καλό καλοκαίρι να έχουμε, εύχομαι να μην έχουμε φωτιές και αρρώστιες», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Η Ανθή Βούλγαρη είπε από την πλευρά της: «Ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας εσάς τους τηλεθεατές, γιατί εσείς μα δίνετε τη δύναμη να ξυπνάμε το πρωί. Πρώτα ο Θεός εδώ θα είμαστε μαζί σας, θα ξυπνάμε πάλι νωρίς. Εμείς ανανεώνουμε και τι λέμε κάθε μέρα; Να χαμογελάτε και σας αγαπάμε, καλό καλοκαίρι».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO