Celebrity

12 Ιουλίου 2024 08:38

Ψυχοκόρες: Η Μαρίνα Ασλάνογλου παρακολούθησε το φινάλε με τον γιο της, Κωνσταντίνο

Διάβασέ μου το...

Ψυχοκόρες: Η Μαρίνα Ασλάνογλου παρακολούθησε το φινάλε με τον γιο της, Κωνσταντίνο

-

Το φινάλε της δραματικής σειράς, "Ψυχοκόρες", προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 11 Ιουλίου στον ΑΝΤ1 και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Οι τέσσερις αδερφές κατάφεραν επιτέλους να συναντηθούν, ωστόσο ο θάνατος της Φρόσως συγκλόνισε τους τηλεθεατές.

Οι πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο από το σπίτι, με τη Μαρίνα Ασλάνογλου μάλιστα να το βλέπει αγκαλιά με τον 6χρονο γιο της, Κωνσταντίνο.

Η τηλεοπτική Ευανθία, ανέβασε στα instastories σχετική φωτογραφία και έγραψε: "Τίτλοι τέλους μαζί με τον γιο μου".

Μιλώντας πρόσφατα αποκλειστικά στο FTHIS.GR και τον Μάριο Κωνσταντόπουλο, η Μαρίνα Ασλάνογλου είχε αποκαλύψει σε ερώτηση για την πιο δύσκολη σκηνή που κλήθηκε να γυρίσει στις "Ψυχοκόρες": "Είναι μια σειρά σκηνών για περίπου 15 επεισόδια, όπου η Ευανθία πλήρωσε γι’ αυτά που έχει κάνει. Τιμωρήθηκε θεωρώ από τον Θεό. Αυτές οι σκηνές ήταν πολύ δύσκολες. Επίσης, παρόλο που δεν ήμουν άμεσα εμπλεκόμενη στη σκηνή του ξυλοδαρμού και του βιασμού της Φρόσως (της Άννας Λουϊζίδου), επειδή ήμουν στα γυρίσματα μαζί της, αντιμετώπισα τον φόβο της και την αγωνία της. Ήμουν δίπλα της γιατί είναι ένα ταλαντούχο, υπέροχο πλάσμα και είχαμε πολύ καλή σχέση και χημεία. Ήταν πολύ αγχωμένη και φορτισμένη για το πώς θα βγουν οι σκηνές της και προσπαθούσα να είμαι δίπλα της και να αποστασιοποιηθεί από αυτό. Τη γύρισε τη σκηνή της και ήταν σε ταραχή, αλλά ήμασταν δίπλα της".

Ασλανογλου