Celebrity

12 Ιουλίου 2024 08:17

Σωτηρία Δεμίρογλου: "Μπήκα στο Power of Love για την τηλεθέαση, όντως δεν πιστεύω ότι θα ερωτευτώ"

Διάβασέ μου το...

Σωτηρία Δεμίρογλου: "Μπήκα στο Power of Love για την τηλεθέαση, όντως δεν πιστεύω ότι θα ερωτευτώ"

-

Έκρηξη ειλικρίνειας για τη Σωτηρία Δεμίρογλου, η οποία συζητώντας με τις συμπαίκτριές της, εξήγησε τους λόγους που δήλωσε συμμετοχή στο "Power of Love".

Όπως είπε λοιπόν η 22χρονη, μπήκε στο ριάλιτι της αγάπης για την τηλεθέαση και δεν πιστεύει πως θα βρει τον έρωτα, παρότι δεν είναι αρνητική σε αυτό.

"Μπήκα στο παιχνίδι για να δείξω στους άνδρες πως είναι να διεκδικούν μια γυναίκα. Μα εγώ δεν κρύβω τον λόγο που μπήκα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ναι, και για την τηλεθέαση. Ναι, εγώ θα το πω, μπήκα και για την τηλεθέαση και μήπως υπάρξει κάποιος άνδρας που όντως με κάνει να νιώσω πράγματα.

Αλλά εγώ δεν κρύβομαι όμως εγώ πίσω από το δάχτυλο μου γιατί μπήκα στο Power of Love. "Μπήκε για την τηλεθέαση" και "μπήκε για να αυξήσει τους followers στα social media" και αυτά.

Μπήκα για την εμπειρία. Ναι, μπήκα για την τηλεθέαση. Μπήκα μήπως υπάρξει κάποιος άνδρας και και με κάνει να νιώσω κάτι. Δεν πιστεύω, όντως, ότι θα ερωτευτώ εδώ.

Δεν είναι ότι μπαίνω προκατειλημμένη, αλλά είμαστε σε ένα παιχνίδι και γω το βλέπω έτσι. Αλλά αμα υπάρχει κάποιος και με κάνει να νιώσω κάτι, είμαι και ανοιχτή. Άμα με κάνει κάποιος να νιώσω κάτι, εννοείται πως πορεύομαι γι’ αυτό" ξεκαθάρισε με σαφήνεια η Σωτηρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ