Media

11 Ιουλίου 2024 12:44

Η Μαρίνα Ασλάνογλου αποχαιρετά τις "Ψυχοκόρες": "Αντίο Ευανθία Νάτση, αντίο Νάτσαινα…"

Διάβασέ μου το...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου αποχαιρετά τις "Ψυχοκόρες": "Αντίο Ευανθία Νάτση, αντίο Νάτσαινα…"

-

Ο μεγάλος επίλογος της συγκλονιστικής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, "Ψυχοκόρες" γράφεται απόψε στις 21:00.

Η Μαρίκα, η Βασιλική, η Φρόσω και η Δεσποινιώ κλείνουν πίσω τους την πόρτα σε όσα τις πόνεσαν, όπως και όλοι οι ήρωες της δραματικής υπερπαραγωγής εποχής που μίλησε στις καρδιές μας.

Λίγες ώρες πριν το πολυαναμενόμενο φινάλε των "Ψυχοκορών", η Μαρίνα Ασλάνογλου αποχαιρέτησε τη δραματική σειρά και τον ρόλο της Νάτσαινας, με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram.

"Και έφτασε η στιγμή που το ταξίδι αυτό σήμερα τελειώνει… Τα συναισθήματα ανάμεικτα και η συγκίνηση μεγάλη! Θυμάμαι την μέρα που πήγα στο @ready2cast για το δοκιμαστικό… Ο @charalampidismic η @frossoralli και η @sofia__.dimopoulou μου μίλησαν για τις Ψυχοκόρες @anna_louizidi @margarita_alexiadi @marianna_kimouli @asimenia_voulioti και για την Ευανθία Νάτση.

Μια γυναίκα από την επαρχία, από το Καμαρωτό της Τρίπολης. Μια γυναίκα δυναμική αλλά και υποταγμένη και το πιο βασικό μια γυναίκα τελείως διαφορετική από μένα.. Διαβάζοντας τα σενάρια και τον υπέροχο ρόλο που έγραψε η @penynagia ένιωσα τυχερή και ευλογημένη!

Γνωρίζοντας και τους ηθοποιούς, το Νατσεικο όπως λέμε μεταξύ μας, ένιωσα ασφάλεια και χαρά γιατί δημιουργήθηκε μεταξύ μας μια σχέση ζωής και όχι περιστασιακή! @marinasamarkou @t.didi @katerina_louvarifasoi @kanellopoulos_vasileios @malakischristos @anna_louizidi Και το απέδειξαν γιατί όταν περνούσα μια δύσκολη περίοδο στην ζωή μου στην διάρκεια των γυρισμάτων, ήταν όλοι εκεί δίπλα μου! Πάντα! Τι να πω για την @irinisou και την @feelgood_entertainment που ήταν πάντα πάνω σε όλα!!

Και φυσικά τα παιδιά του συνεργείου @katerina_michaloutsou @matilda_armadou @camerokoritso @vassilisklotsotiras @mariakasimati @nickpsarras (και πολλοί άλλοι) που ήταν πίσω από τις κάμερες και έκαναν ότι καλύτερο για μας! Με τους άλλους ηθοποιούς δεν βρεθήκαμε στα γυρίσματα, βρεθήκαμε όμως σε άλλες εκδηλώσεις πάντα με αγάπη και χαρά! Σας ευχαριστώ όλους!!! Σήμερα λοιπόν είναι το τελευταίο επεισόδιο… Αντίο Ευανθία Νάτση, Αντίο Νάτσαινα…" έγραψε η Μαρίνα Ασλάνογλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

VIDEO