Celebrity

11 Ιουλίου 2024 10:45

Τραϊάνα Ανανία: Ο Σάκης Ρουβάς την ανέβασε στη σκηνή - "Μετά από αυτή τη νύχτα ξέχασα τα βάσανα μου όλα"

Διάβασέ μου το...

Τραϊάνα Ανανία: Ο Σάκης Ρουβάς την ανέβασε στη σκηνή - "Μετά από αυτή τη νύχτα ξέχασα τα βάσανα μου όλα"

-

Ο Σάκης Ρουβάς έδωσε μια μεγάλη συναυλία για τους θαυμαστές του στο θέατρο Άλσος το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου. Η Τραϊάνα Ανανία, που βρισκόταν στο κοινό, αποκάλυψε μάλιστα με ανάρτησή της, πως ο κορυφαίος Έλληνας σταρ την ανέβασε στη σκηνή μαζί με τη φίλη της και χορεύτρια, Δήμητρα Γεωργίου.

Η Τραϊάνα Ανανία δημοσίευσε βίντεο από την εμφάνισή της δίπλα στον Σάκη Ρουβά και τόνισε πως μετά από αυτή τη νύχτα ξέχασε τα βάσανα της και χαμογελάει συνεπαρμένη.

"Το φως .. στο φως. Ο Σάκης μας κάλεσε στη σκηνή και εμείς, οι απο κούνια Ρουβίτσες ανταποκριθήκαμε. Άλλη μια υπέροχη βραδιά στο @theatroalsos που θα θυμάμαι για πάντα. Μοναδικός ανεπανάληπτος φωτεινός @sakisrouvas. Μετά από αυτή τη νύχτα ξέχασα τα βάσανα μου όλα και χαμογελάω συνεπαρμένη. Ο Σάκης είναι ένας τραγουδιστής με τεράστια φωνητική έκταση και τεχνική. Ενέπνευσε και συνεχίζει να εμπνεύει σπουδαίους στιχουργούς και συνθέτες με το ταπεραμέντο του και το άστρο του. Υπέροχος Σάκης. Σ' ευχαριστούμε!" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός.

View this post on Instagram

A post shared by Traiana ?? (@traiana.anania)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ