Media

11 Ιουλίου 2024 14:20

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποχαιρετά τις "Ψυχοκόρες": Το μακροσκελές μήνυμα λίγες ώρες πριν το φινάλε

Διάβασέ μου το...

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποχαιρετά τις "Ψυχοκόρες": Το μακροσκελές μήνυμα λίγες ώρες πριν το φινάλε

-

Αυλαία ρίχνει απόψε η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 "Ψυχοκόρες" με ένα επεισόδιο που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Λίγο πριν η σειρά ρίξει οριστική αυλαία, η Νεκταρία Γιαννουδάκη θέλησε να πει το δικό της αντίο" στην Αρχοντούλα, την οποία υποδύθηκε με μοναδικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέβασε ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram το πρωί της Πέμπτης στο οποίο έγραψε: "Λίγα χαμόγελα έτσι για να ξορκίσουμε τη δυσκολία που εμπεριέχει ένα τέλος, ένας αποχαιρετισμός για μια δουλειά που αγαπήσαμε όλοι πολύ, κοινό και συντελεστές. Δεν ξέρω ποιόν να πρωτοευχαριστήσω ...και συνήθως παραλείπω ανθρώπους σημαντικούς τόσο για μένα όσο και για την ίδια τη δουλειά....Μάριε @marioskakoullis_ δε θα ξεχάσω ποτέ τη φράση σου μόλις τελείωσα το δοκιμαστικό στην @ready2cast "είσαι η Αρχοντούλα" αν ήξερες τι δύναμη μου έδωσε αυτό....

Ευγνωμοσύνη τεράστια για αυτήν την σύνθετη ρολάρα που είχα να αναμετρηθώ, για τους σεναριογράφους μας, που έπειτα από έρευνα σκέφτηκαν και έγραψαν όλα αυτά, τους σκηνοθέτες μας που μας οδήγησαν σε δρόμους ουσιαστικούς και δημιουργικούς, τους διευθυντές φωτογραφίας με την εμμονή τους στη λεπτομέρεια, τους ανθρώπους που έφτιαξαν αυτό το σύμπαν σκηνογραφικά, τους ενδυματολόγους με αυτήν τη χρωματική παλέτα και τα απίθανα υφάσματα, τις υπέροχες που μας έντυναν τους βοηθούς σκηνοθέτες (πόση κούραση αλλά και πόσο χιούμορ) τις ατομάρες που μας έβαφαν και μας χτένιζαν, τους λεπτομερέστατους τύπους στον ήχο αλλά και στο ζουμ, τους ηλεκτρολόγους μας, τους παραγωγούς, τους διευθυντές παραγωγής, τους ακούραστους βοηθούς παραγωγής, το σκριπτ που έβγαζε το φίδι από την τρύπα, τους αιρετικούς που επέλεξαν τις μουσικές και κέρδισαν το στοίχημα, μα πάνω από όλα ευγνωμοσύνη για τους τόσο ταλαντούχους και δοτικούς συναδέλφους μου, γιατί πώς να το κάνουμε η υποκριτική είναι ομαδικό άθλημα.

"Κόρες τις ψυχής" σας εύχομαι ολόψυχα όλα τα καλά ... λυπάμαι αφάνταστα που με κάποιους υπερταλαντούχους ηθοποιούς δεν είχαμε ούτε μια κοινή σκηνή και χαίρομαι πολύ για αυτούς που βρεθήκαμε και συμπράξαμε στο σκοτεινό Κοτρωτσεϊκο!!! Αντίο Αρχοντούλα μου, αντίο Ψυχοκόρες, δύσκολα θα σας ξεχάσω και είμαι σίγουρη πως οι ιστορίες σας ακόμα πιο δύσκολα θα ξεχαστούν".

VIDEO