Celebrity

11 Ιουλίου 2024 08:38

Βάνα Μπάρμπα: "Οι άνθρωποι που είμαστε στα φώτα της δημοσιότητας δεν είμαστε για οικογένεια"

Διάβασέ μου το...

Βάνα Μπάρμπα: "Οι άνθρωποι που είμαστε στα φώτα της δημοσιότητας δεν είμαστε για οικογένεια"

-

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα στον Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό ΟΚ. Η ηθοποιός έκανε σκληρή αυτοκριτική για τον ρόλο της ως μητέρα, ενώ τόνισε πως "Οι άνθρωποι που είμαστε στα φώτα της δημοσιότητας δεν είμαστε για οικογένεια".

Με άριστα το 10, πώς βαθμολογείς τον εαυτό σου ως μητέρα;

Δεν μου αρέσει να βάζω βαθμούς, πιστεύω ότι ήμουν πολύ μέτρια. Δεν ήμουν σωστή μητέρα γιατί δεν γνώριζα. Οι άνθρωποι που είμαστε στα φώτα της δημοσιότητας δεν είμαστε για οικογένεια.

Αυστηρή σε βρίσκω.

Αληθινή είμαι. Όταν πολλοί άνθρωποι σε έχουν είδωλο, δεν μπορείς να έχεις μια βατή οικογένεια. Τα παιδιά δεν μας φταίνε σε τίποτα. Εμείς κάνουμε τα λάθη.

Σου παραπονέθηκε ποτέ για αυτό η Φαίδρα;

Ποτέ. Το παιδί είναι γενναιόδωρο και σωστό. Εγώ έχω τις ενοχές. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις γονείς νάρκισσους. Η μητρότητα όμως είναι η απόλυτη θυσία. Καλός γονιός δεν γίνεσαι επειδή κάνεις μεγάλα πάρτι στο παιδί και το τρέχεις στη Μύκονο. Αυτά χρειάζονται τα παιδιά;

Εννοείς ότι δεν έδωσες αρκετή αγάπη στο παιδί σου;

Υπερβολική αγάπη έδωσα στο παιδί μου. Απλά την έδωσα μέσα σε μια χλιδή, ενώ το μόνο που θέλει το παιδί είναι η ασφάλεια. Εγώ δεν της παρείχα ασφάλεια, η ζωή των διασήμων δεν είναι ασφαλής. Τη μία είμαστε πάνω, την άλλη κάτω. Ρωτάς αυτά τα παιδιά αν αντέχουν να είναι με εμάς από τη μέρα που γεννιούνται; Να έχουν αυτό το μέτρο σύγκρισης όλη τους τη ζωή.

Και τι να κάνουν όλες οι διάσημες, να μη γίνονται μάνες;

Να κρατάνε την οικογένειά τους. Δεν διαλύεις τη σχέση σου, ακόμα και αν είναι μέτρια, ακόμα και αν πονάς. Ό,τι και να γίνει, δεν φεύγεις, δεν μένεις μόνη, δεν μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη. Τα παιδιά δεν φταίνε να μεγαλώνουν σε διαλυμένες οικογένειες επειδή εμείς παίρνουμε το καπελάκι μας και φεύγουμε.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ