Celebrity

10 Ιουλίου 2024 17:00

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου & Φίλιππος Τσαγκρίδης: Απαντούν στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Διάβασέ μου το...

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου & Φίλιππος Τσαγκρίδης: Απαντούν στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

-

Φήμες κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα που θέλουν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να έχουν έρθει κοντά και κάτι να συμβαίνει μεταξύ τους.

Η εκπομπή «Summer’s Cool» επικοινώνησε με την influencer και τον επιχειρηματία, οι οποίοι διέψευσαν πως συμβαίνει κάτι μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης! Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, το βάρος της και το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής που ακολουθεί

«Εγώ επικοινώνησα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία το διαψεύδει κατηγορηματικά. Διότι, λέει, δεν ισχύει, ήμασταν απλά σε μια κοινή παρέα και ότι έχει γραφτεί είναι ένα μεγάλο ψέμα», είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο οποίος επικοινώνησε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Από την άλλη πλευρά, ο Ισίδωρος Φίκαρης μίλησε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τόνισε: «Επειδή εγώ είμαι φίλος με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, είπα να του στείλω ένα μήνυμα και να τον ρωτήσω τι συμβαίνει με την Αλεξάνδρα. Μου απάντησε, με γελάκια, μια μπλε καρδούλα και μου λέει “χαχαχα, επιστρέφω Ελλάδα σε λίγες μέρες, λείπω στο εξωτερικό για business meetings εδώ και πολύ καιρό”».