Celebrity

10 Ιουλίου 2024 16:24

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με μαγιό από την περίοδο της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Διάβασέ μου το...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με μαγιό από την περίοδο της δεύτερης εγκυμοσύνης της

-

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει την πιο ξεχωριστή φάση της ζωής της, καθώς πριν από λίγο καιρό έγινε για δεύτερη φορά μαμά.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, το οποίο θα πάρει το όνομα Βασίλης.

«Τα συναισθήματά μου είναι χαρά, ευλογία. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Έχουμε πει στον Βλάσση για τον μικρό του αδελφό, τον περιμένει. Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένει. Νομίζω θα χαρεί και εκείνος. Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Είμαστε λίγο παραδοσιακοί οπότε θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου, Βασίλης. Πολλοί Βασίληδες αλλά βολεύει, θα τους γιορτάζουμε μαζί. Είναι ίδιος με τον άντρα μου, όνομα και πράμα», αποκάλυψε στις πρώτες δηλώσεις μετά την εγκυμοσύνη της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε επίσης! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το ξενύχτι τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με το μωρό & το μπιμπερό με το γάλα για τον γιο της

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με μαγιό

Το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιουλίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα, από την περίοδο της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

«Η τελευταία βουτιά μου», έγραψε στη λεζάντα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε την ανάρτησή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ